La revolució travesti

dijous, 6/11/2014 | Clubs, Drags, General, Música

Shimai

11 aspirants. Una única corona. 10.000 euros de premi. Aquest és el punt de partida de la nova festa-reality show que s’han tret de la màniga els responsables de la versió catalana de ¡Qué trabaje Rita!. Es tracta de la Barcelona Drag Race, una competició ferotge dividida en sis gales que comença diumenge a la Sala Apolo i que s’allargarà durant sis mesos. La final es celebrarà el mes d’abril.

Els organitzadors porten temps preparant aquest sarau que va arrancar amb un càsting al que es van presentar un centenar d’aspirants. Entre les finalistes hi ha noms coneguts de l’ambient barceloní com Luna Diva, Sílfide o Patrol. També noms habituals del Pride com Angelita la Perversa, presentadora els dos darrers anys de la gala per escollir, precisament, a la millor drag de l’Orgull. I altres noms que no teníem presents però que només donant un cop d’ull a les fotos i als vídeos que s’han fet públics poden convertir-se en una gran revelació com, per exemple, Éxtasis Liquuid. Algunes de les candidates arribaran expressament de ciutats com Sevilla, Santa Cruz de Tenerife o Roma amb l’únic objectiu de fer-se amb la corona.


Les gales seran presentades per les Shimai (a la foto principal) i comptaran amb un jurat liderat per la reapareguda Deborah Ombres i per la sempre divertida Terremoto de Alcorcón. I també tindran diversos artistes convidats. La primera serà Soraya però durant els pròxims mesos es podrà veure a Kate Ryan, els Vengaboys o Gala.

En cada festa hi haurà quatre nominades. Una serà expulsada per decisió del jurat. Una serà salvada per decisió del públic. I les altres dues faran una prova externa. Aquestes proves es podran veure a través de Facebook i YouTube. La que guanyi, podrà escollir la cançó que interpretarà en la pròxima gala. La que perdi, no sabrà quin tema li toca defensar fins el darrer moment.

Inspirat en el mític RuPaul’s Drag Race, la nova festa promet unes quantes tardes-nits divertides.

I vosaltres? Esteu preparats per la batalla travesti? Aquí teniu una galeria amb les candidates perquè comenceu a escollir a la vostra favorita:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús