La nit més terrorífica

dijous, 30/10/2014 | Clubs, DJ, Esports, General, Música

Halloween Panteres Grogues

Per què no celebrar les festes d’estil americà i la Castanyada si ho podem fer tot? Això és el que pensen els membres del club esportiu LGBT Panteres Grogues, que aquest any estan celebrant el seu 20 aniversari i tenen moltes ganes de passar-s’ho bé. Aquest divendres reten homenatge a la nit dels morts amb una gran sessió a El Latino, la sala petita del Teatre Principal. I de nou la seva festa té pinta de ser antològica.

A aquests nois i noies esportistes els agrada molt disfressar-se i qualsevol excusa és bona per posar-se alguna cosa amb la que mostrar la seva creativitat o ensenyar una mica (o molta) carn. De fet, la festa més popular i concorreguda de les que organitzen és la de Carnaval, una celebració molt popular que cada any se supera. Si veu anar-hi, segur que encara teniu molt present l’edició d’aquest any amb les Chanclettes. O la festa que van organitzar a la mateixa sala per tancar el seu torneig multiesportiu, el Panteresports, el passat mes de setembre.

A causa d’aquestes ganes de disfressar-se, ja fa uns anys que també organitzen una festa de Halloween, una sessió que també ha estat molt ben rebuda entre els seus socis i simpatitzants i que aquest any, un cop més, fa un salt endavant i creix en ambició.

Divendres a la nit al Teatre Principal podreu passar-ho malament en un particular túnel del terror ple de personatges monstruosos. Us haureu d’enfrontar a espectres, bruixes, calaveres i morts vivents en un passadís impregnat de teranyines. Els responsables de l’ambientació seran els grups de teatre i dansa de l’entitat, que fa dies que es preparen per espantar-vos. Els encarregats de la música seran els nois de La Ká, uns altres grans aficionats a posar-se draps i transvestir-se les vegades que calgui.

Sent una festa de Panteres Grogues, estem segurs que el nombre de persones disfressades serà molt alt. I la qualitat, elevada. Així que poseu una mica d’atenció. No val presentar-se amb qualsevol cosa. Per als millors, es repartiran premis. No tingueu mala consciència per celebrar una festa tan ianqui en plena Rambla. En sortir segur que trobeu a una simpàtica castanyera a qui li podreu comprar un parell de moniatos. Segur que nous amics amb qui menjar-los, no us falten.

Divendres 31. 23.55 h. El Latino (Les Rambles, 27)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús