A lluir banyador

divendres, 11/07/2014 | Clubs, DJ, General

Arena Espuma

Ara que la calor ja pica, vénen de gust saraus on és possible refrescar-se. És una de les gràcies de l’estiu, festes on es pot anar en banyador. I a Barcelona n’hi ha unes quantes, no necessàriament a la platja, on això és possible.

Podeu començar la setmana amb força a La Carpa de L’Hospitalet. Allà s’hi celebra tots els dilluns la festa Waterplace: una piscina espectacular i diversos entreteniments com ara inflables, tobogans i un canó d’escuma que comença a fabricar sabó cap a les quatre de la matinada. La sessió compta amb una bona colla de DJ residents com ara Jonathan Tamayo, Dani Masi o Lady Chus.

Si teniu més ganes d’escuma, no us podeu perdre un autèntic clàssic dels estius gais a la ciutat: la festa del sabó que la discoteca Arena organitza tots els dimecres de juliol i agost. Se celebra des del 1996 i, fins i tot, hi ha llegendes urbanes sobre el que ha arribat a passar sota aquella massa que a molts cobreix del tot.

Si passeu de l’escuma però teniu ganes de remullar-vos en una altra piscina, els dimecres també teniu una altra opció. Cada setmana a la discoteca L’Atlàntida de Sant Adrià, el grup d’oci Matinée munta un sarau amb els seus millors DJ. Hi trobareu un públic força més divers que a l’Arena i podreu començar a escalfar i prendre posicions per les festes que allà mateix s’organitzaran durant el Circuit Festival.

Un altre clàssic refrescant de l’estiu és la piscina de l’Axel. És petita però dóna molt joc i sempre es coneix gent interessant. A l’hotel heterofriendly hi trobareu mogudes tots els dies de la setmana, però si us voleu remullar us recomanem que us hi acosteu el diumenge. L’últim dia de la setmana se celebra la festa The Bellboy. Pregunteu per Carter, el grum, i segur que us deixa una tovallola.

Per acabar, una divertida proposta sense piscina però en alta mar. Els nois de La Ká organitzen diumenge un sarau en un vaixell que recorrerà el litoral barceloní durant tres hores. Només hi ha espai per a 80 persones i per aquesta ocasió ja està tot ple. Però atents a les seves xarxes socials perquè aviat repetiran l’experiència. Us caldrà ser ràpids per reservar plaça en aquesta proposta on fins i tot els penequinis estan permesos.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús