Amb molt d’orgull

divendres, 27/06/2014 | Clubs, DJ, General

pridevistaocell

Coincidint amb el 28 de juny, Barcelona acull per sisè any els actes del Pride. Aquí trobareu algunes de les activitats més destacades.

La desfilada
És l’acte més multitudinari de l’orgull gai i el que reuneix un públic més divers. Després de l’èxit de l’any passat, torna a recórrer el Paral·lel, amb 20 carrosses i 35 comparses. Esperem que les obres que hi ha a l’avinguda no la desllueixen. A la plaça Universitat a la mateixa hora se celebrarà la manifestació històrica.
Ds. 28. 18 h.

La festa final
La gran celebració postdesfilada reuneix milers de persones als peus de Montjuïc. El cartell artístic seria millorable, però no hi faltaran les ganes de divertir-se. Una de les estrelles serà Whigfield, la danesa que va triomfar el llunyà estiu del 1994 amb Saturday Night. Dee, dee, na, na, na.
Ds. 28. 20 h.

pridefesta

El ‘village’
L’avinguda de Maria Cristina continua sent l’epicentre del Pride. Hi trobareu de tot: llits elàstics, castells infables i tallers pels més petits, una fira d’entitats, una petonejada popular o activitats esportives -des de ping pong a tai-txi- amb les Panteres Grogues. I tot gratis.
Dv. 27 i ds. 28. 10 h.

El concurs de ‘drags
També a Maria Cristina gaudireu d’una bona colla de drag-queens disposades a deixar-vos amb la boca oberta amb els seus vestits, perruques i coreografies. Animeu-vos també a participar abans en la cada cop més popular cursa de talons. Això sí, la competència es ferotge.
Dv. 27. 21 h

pridetalonsEl ball de l’escuma
Una de les gràcies del Pride barceloní és que se celebra quan la calor ja pica. I mentre no traslladin la festa a la platja, ens haurem de continuar refrescant amb litres de sabó. Ens agrada i no hi faltarem, però recordeu això irrita: a les parts sensibles, vaselina.
Dv. 27. 23 h.

Un dia al Tibidabo
L’organització del Pride no s’oblida de les famílies LGBT i per això cada any organitza una jornada festiva al popular parc d’atraccions. Aquests dies podreu aconseguir vals de descompte per entrar-hi per només 12 €. Els més baixos de 90 centímetres hi podran accedir gratis. Si us fa mandra pujar a la muntanya, el mateix dia també es farà una fira comercial al Gaixample, al carrer Diputació.
Dg. 28. 12 h

Podeu consultar més activitats del Pride aquí.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús