L’Orgull del Garraf

dijous, 12/06/2014 | General

sitges

Si no sou fans del Sónar i us és igual veure a Miley Cyrus llepar totes les parets del Palau Sant Jordi, aquest cap de setmana podeu fugir a Sitges. El municipi del Garraf celebra la cinquena edició del seu Orgull Gai amb un munt d’activitats, moltes gratuïtes, al costat de la platja. L’any passat més de 40.000 persones van participar en els diferents actes, molts d’ells turistes. Potser el públic és diferent al del festival de música avançada que es fa a Barcelona, però segur que us el trobareu amb les mateixes o més ganes de deixar-se estimar. La principal novetat d’enguany és que la desfilada canvia de dia. Se celebrarà el diumenge a la tarda enlloc del dissabte. Segons els organitzadors, l’Associació de Gais i Lesbianes de Sitges (AFGAL), l’objectiu és convertir la rua en un acte encara més multitudinari i, sobretot, familiar. Unes 25 carrosses desfilaran pel passeig Marítim i voltants a partir de les 17 h.

Precisament, el passeig Marítim seguirà sent l’epicentre de les activitats gratuïtes. Allà trobareu el Gay Village i l’escenari on tindran lloc els concerts i actuacions. Un any més, a Sitges aposten pels artistes que imiten grans estrelles del pop. Dijous s’hi podrà veure a uns clons de Take That. Divendres serà una falsa Cher la que ocuparà l’escenari. Dissabte serà el torn d’un grup que ret homenatge a Black Eyed Peas. Diumenge hi apareixerà un imitador de Michael Jackson. I dilluns es posarà fi a la festa amb una banda que recorda ABBA. També hi haurà molts esdeveniments ,com l’elecció de Mr Gay divendres, una espectacular carrera de talons dissabte o l’elecció de la millor drag queen dilluns.

Un cop finalitzades les activitats a l’aire lliure, la festa continuarà als bars i les discoteques de la població. Hi ha programats un munt de saraus. Alguns dels que es preveuen més populars són la Decadanse de dissabte a Organic o la Jungle Party de dilluns a Galaxy.  Els responsables dels negocis d’ambient de Sitges pretenen donar la benvinguda a l’estiu i demostrar una vegada més que en pocs llocs hi ha un ambient tan tolerant i festiu com en aquesta població marinera. Animeu-vos-hi, que és aquí al costat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús