Una festa eurovisiva

divendres, 9/05/2014 | General, Música, Teatre

image

És el musical revelació de la temporada. Una comèdia que explica la història d’una parella fent servir com a únic diàleg cançons d’èxit des dels 60 fins als nostres dies. És Lo tuyo y lo mío, un espectacle amb 75 temes musicals en 75 minuts que fa unes quantes setmanes que triomfa al Club Capitol. Entre totes les cançons que apareixen durant la història hi ha unes quantes que van participar al festival d’Eurovisió. Aprofitant que dissabte se celebra una nova edició del concurs musical a Copenhaguen, els responsables han tingut la bona idea d’organitzar divendres una funció especial gay friendly que comptarà amb la col·laboració del grup teatral The Chanclettes i els Barcelona Rainbow Singers, el cor gai de les Panteres Grogues.

Els protagonistes del musical són Manuel Ramos i Karen Gutiérrez. A l’escenari estan acompanyats al piano per Dídac Flores, director musical i part important de la trama. “La veritat és que tot això se’ns va ocórrer quan vam veure que la gent de T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré organitzava una representació per al públic gai. Ens va semblar molt bona idea muntar alguna cosa semblant. Som una companyia petita i hem de buscar formes de promoció originals. Teníem ganes de fer alguna cosa diferent i Eurovisió ens va semblar una molt bona excusa”, ens expliquen.

I és que dins de l’ampli repertori del muntatge canten molts èxits que han passat pel popular festival: Estando contigo, de Marisol; Yo soy aquel, de Raphael; Quién maneja mi barca, de Remedios Amaya, o Bailar pegados, de Sergio Dalma. A més, Lo tuyo y lo mío també utilitza alguns dels temes més petardos de la música espanyola de les últimes dècades. Tots aquests ingredients –i alguna sorpresa– el converteixen en un espectacle molt friendly.

Per atreure el públic gai i muntar una veritable festa, la companyia es va posar en contacte amb el cor gai de la ciutat. Els nois dels Barcelona Rainbow Singers se sumaran a alguna de les cançons de l’espectacle. Els encarregats del final de festa seran The Chanclettes. El trio còmic expert en túrmix-playback es riurà del festival amb un esquetx on ridiculitzarà la participació d’Espanya en el popular certamen. Serà, sens dubte, una nit perfecta per preparar-se amb humor per a la cita de dissabte a les 21 h a la capital danesa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús