Les dones també suen

dijous, 6/03/2014 | General

FotoTT

Ja fa cinc anys que cada març les noies del club esportiu LGBT Panteres Grogues organitzen el Donasport, activitats esportives no competitives que munten per promocionar l’esport femení i donar a conèixer diverses seccions de l’entitat. Aquest divendres comença una nova edició que per segona vegada s’allarga durant tres setmanes. En total, del 7 al 23 de març, es faran una dotzena d’activitats, des d’una ruta en bici a un entrenament de natació, tot només per a elles.

“De tots els socis de les Panteres, només un 15 % són dones”, ens expliquen des del comitè organitzador. “Ens agradaria que fossin moltes més. Algunes vénen a provar-ho, però ens costa fidelitzar-les. Els motius són diversos, a vegades econòmics. Per això aquests dies tot el que fem és gratis. Volem que s’hi engresquin”, apunten.

Les activitats esportives comencen dissabte 8, Dia Internacional de la Dona Treballadora, amb una de les propostes més populars: una excursió entre Terrassa i Montserrat organitzada per la secció de senderisme. “És una activitat fàcil, que reuneix a dones de tot tipus i edats, perfecta per arrancar el Donasport”. Durant aquest cap de setmana també es podran fer rutes en patins o jugar a hoquei. Més endavant es podrà participar en una classe de ioga, partits de bàsquet, una competició de ping-pong o fins i tot un torneig de futbolí.

Com us podeu imaginar, no tot és esport. També hi ha festes programades. La primera, el divendres a la Sue. Hi haurà música, s’hi projectaran fotos d’altres edicions i podreu menjar alguna cosa. La segona -i que servirà de clausura- serà la nit del 22 de març a l’Ohlala! Només una cosa a tenir en compte: la gran majoria d’activitats tenen les places limitades. Així que afanyeu-vos a apuntar-vos-hi o entrareu a formar part directament de la llista d’espera. (Foto de Javi Dardo)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús