El gran ball de les panteres

dijous, 27/02/2014 | DJ, General, Música

7884

És, des de fa uns anys, el Carnaval gai per excel·lència de Barcelona. I aquest 2014 té més bona pinta que mai. En l’any del seu 20è aniversari, les Panteres Grogues fan un salt qualitatiu i abandonen el local d’Aribau, on feia alguns anys que s’amuntegaven, i es traslladen al centre, al flamant Teatre Principal.

L’espai celebrarà dissabte a la sala gran, amb capacitat per a més de mil persones, la seva gran primera festa gai. I té tots els ingredients per ser la bomba.  Tres de les estrelles d’aquest popular carnaval seran The Chanclettes (a la foto). El grup teatral va triomfar tots els dilluns de desembre i gener a la Metro i ara reapareixerà al Carnestoltes felí.

Durant tota la nit faran diversos playbacks. Pel fet de tractar-se de la festa d’un club esportiu adaptaran el seu repertori a la temàtica, però tenint clar que “l’esforç físic i el poder del muscle suat i hipertròfic no té perquè estar renyit amb la disfressa, la ploma i la frivolitat”, ens explica el líder del trio, Josep Maria Portavella. El xancletto també serà un dels encarregats de fer-vos ballar amb una sessió molt teatral i on promet punxar alguns dels èxits musicals més gais de la història. Als plats també estaran alguns noms destacats de l’ambient com ara Jordi Chicletol o Carlos TvMnstr. El cartell artístic el completen el grup de ball The Posers i la companyia de Surprised! -l’espectacle que es pot veure des de fa pocs dies al Principal-, que farà alguns números a primera hora.

Per assistir a aquest Carnaval no cal ser Pantera Groga. Però cal saber que és una festa on pràcticament tothom es presenta disfressat. I no de qualsevol cosa. Aquí trobareu vestits molt treballats. Enguany, també hi haurà premis pels millors: penseu bé què us poseu perquè la millor disfressa, la millor parella, la millor colla, el més sexi i el més original tindran l’opció de tornar a casa amb un mòbil nou de trinca, nits d’hotel, carn de l’Argentina, productes de bellesa i calçotets. Aquest Carnestoltes apunteu-vos al sarau panteril perquè serà el més gran de tots els que han muntat fins ara. Esperem que el guarda-roba estigui a l’altura.

Les Panteres Grogues ocupen el Teatre Principal (la Rambla, 27) el dissabte 1 a partir de les 23.55 h.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús