Un lloc per gaudir

divendres, 10/01/2014 | General

Wellness Club 33És un gimnàs amb molts serveis personalitzats, un spa i un centre on fer-se massatges. El Wellness Club 33 de l’hotel Axel no és només el gimnàs de l’establiment heterofriendly. És un lloc on s’hi poden fer moltes coses i que no només està pensat per als clients de l’hotel. És un negoci obert a tothom, un espai ple d’oportunitats per desestressar-se després de les festes, o per començar a recuperar la línia després dels excessos.

Al capdavant del Wellness Club 33 hi ha una parella d’argentins amb una llarga trajectòria com a entrenadors personals. Són el Gabriel Calio i la Sabrina Kacheroff, els responsables d’aquest local ubicat al pis -1 del popular hotel gai i que ja fa gairebé quatre anys que funciona. “Tot i que des d’un primer moment hem estat oberts a tots els públics, al principi ens va costar molt fer entendre que tothom era benvingut. Igual que a l’hotel, aquí pot venir tothom, no importa la seva orientació sexual, només que sigui tolerant amb totes les opcions”, diuen. La barreja de públic local amb turistes que passen uns dies a la ciutat és un dels atractius d’aquest gimnàs diferent que ja s’ha fet amb una bona colla de fidels al Gaixample.

En total, el Wellness Club 33 disposa d’unes instal·lacions de 500 m2. Hi ha una sala de fitness equipada amb una trentena de màquines. En comparació amb la d’altres grans cadenes és petita. Per això aposten pel tracte personalitzat. El seu producte estrella són les sessions amb entrenador, que poden ser de 30 o 60 minuts i que costen un mínim de 38 euros. “A tothom qui arriba li recomanem fer algunes classes personalitzades. Com a mínim durant un mes. Gairebé tothom ha anat a un gimnàs alguna vegada, però són molts pocs els que saben fer els exercicis correctament”.

Una de les zones estrella del Wellness Club 33 és la seva zona d’aigües, un entorn que convida a relaxar-se. Hi ha gandules tèrmiques, una sauna finlandesa, dutxes i una piscina amb cascades, dolls de pressió i bancs de massatges. Tothom qui vulgui pot utilitzar aquesta zona si paga 15 euros. No us penseu que es tracta d’una sauna gai on la gent va només a buscar sexe però evidentment passen coses. “A Barcelona hi ha gent lligant a tots els gimnasos. Esclar que aquí també hi ha qui aprofita les circumstàncies. Però el protocol està clar. Si veiem algú animar-se massa i està instal·lat aquí, el convidem a marxar a la seva habitació. El que està clar és que ningú s’escandalitzarà per veure a dos nois fer-se un petó al jacuzzi”, ens expliquen.

Al Wellness Club 33 també hi ha dues cabines on s’ofereixen massatges de tot tipus i tractaments de bellesa, per un sol o en parella. Hi ha productes molt originals, com un massatge a vuit mans. Us imagineu a quatre homes tocant-vos alhora en un lloc que no sigui la sauna Casanova? Aquí podreu gaudir d’aquest producte que, com us podeu imaginar, no és econòmic -costa 165 euros-, però que entusiasma a tothom qui el prova. És un massatge atrevit i diferent que només trobareu en aquest gimnàs-spa on us podeu relaxar, posar en forma i de tant en tant endur-vos alguna agradable sorpresa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús