El retorn de The Chanclettes

dimecres, 27/11/2013 | Clubs, General, Teatre

_MG_7740

Després d’un any i mig sense actuar a Barcelona, The Chanclettes estrenen nou xou. S’anomena On the air i es podrà veure tots els dilluns de desembre a partir de les dues de la matinada a la Metro. Us donem sis motius perquè feu una visita el primer dia de la setmana a la discoteca gai subterrània.

Us divertireu molt

L’irreverent grup liderat per Josep Maria Portavella és conscient que són temps complicats. Per això han preparat una proposta “provocadora, pèrfida i lasciva que se’n riu d’aquest moment que ens ha tocat viure”. La presenten en un espai on des de fa molts anys s’han vist propostes teatrals singulars que difícilment haurien tingut cabuda en altres sales.

Redescobrireu el Turmix Playback

The Chanclettes són els inventors d’aquesta tècnica que consisteix a barrejar mil i un fragments de desenes de films, anuncis, cançons, programes de televisió i un infinit etcètera. El resultat és un cop més un xou amb moments hilarants i no recomanat per a la Camacho o el Duran i Lleida.

Valorareu la importància d’un cony

“Menys els qui han nascut amb cesària, tots hem sortit d’un cony. El cony és a l’ésser humà el que el Big Bang a l’univers i li volíem retre un homenatge”, diuen. En aquest espectacle, tot comença amb una gran explosió i els conys hi són ben presents. Una excusa com una altra per tractar diversos temes, des dels mòbils fins al sexe passant pel canvi climàtic o el dret a decidir.

Descobrireu una cara nova

El fins ara quartet estrena etapa reconvertit en trio i amb una nova incorporació. A Portavella i a Josep Coll s’afegeix Xavier Palomino. Aquest actor de 23 anys és el flamant fitxatge del grup. És estudiant d’interpretació física a l’Institut del Teatre i aporta sang jove a la històrica formació. L’Andreu Cayuela i el Ramon de Segarra passen a la reserva.

Perquè començareu a celebrar un aniversari rodó

L’any que ve The Chanclettes compleix 20 anys. Després d’una etapa tranquil·la i amb actuacions puntuals a El Molino o en alguns creuers, la formació es planteja el nou muntatge com un banc de proves. Si es troben a gust i funciona, el 2014 tenen previst fer ombra al Tricentenari.

Perquè no treballareu el dimarts

El grup té clar que heu de fer per vèncer la mandra: poseu-vos el despertador a l’hora que hauríeu d’entrar a la feina, aneu a Metro, beveu, disfruteu i, quan us canseu, plegueu. Quan soni l’alarma truqueu al vostre cap i amb la veu que tingueu li dieu que esteu fatal, que us heu passat la nit sense dormir. “I serà veritat. No direu cap mentida i colarà. Qui surt un dilluns a la nit?”. I si us preocupa el preu de l’entrada, espavileu-vos i busqueu flyers: la recompensa serà una hora amb The Chanclettes gratis.

On the air. Metro. Dilluns de desembre. 2 h

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús