5 coses per fer a l’agost

dimarts , 30/07/2013 | DJ, General, Música

Circuit-Festival--Water-Park-3

El Circuit Festival i el Girlie Circuit marquen l’agenda d’un estiu intens a Gaicelona. Aquí teniu algunes propostes per si us quedeu a la ciutat durant el mes d’agost:

Water Park Day. El dimarts 13 tindrà lloc la gran festa del Circuit, el macro festival d’oci per a gais i lesbianes que organitza el grup d’oci Matinée i que durant 10 dies converteix Barcelona en la capital gai del món. La festa diürna a Illa Fantasia és ja per mèrits propis un mite planetari entre el públic homosexual. Durant dotze hores podreu gaudir de piscines i tobogans rodejats de milers d’homes musculós arribats de tot el món. No us deprimiu. Aneu mentalitzats. La competència és ferotge. Però el bon rotllo que s’hi respira és indescriptible. Poseu-vos el banyador –si és petit, millor- i a refregar-se i somriure.

La Leche! Entre totes les festes que es fan durant el Circuit, les que es fan a l’aire lliure són les que tenen més èxit. Els darrers anys La Leche! a L’Atlàntida de Sitges és la que ningú es volia perdre. Aquest any la sessió es trasllada a la nova seu del club, a Sant Adrià de Besòs, a tocar de Barcelona. Serà el diumenge 18 d’agost. També hi haurà festes de dia i en piscines al Complex Esportiu l’Hospitalet Nord i –novetat- a La Bassa de Sabadell. No faltaran desenes d’autobusos per facilitar la mobilitat de les 70.000 persones que s’esperen. Poca broma: segons l’organització el certamen suposa una injecció econòmica de més de 100 milions d’euros per la ciutat.

The Legend Party. Les noies també tenen un munt de festes i activitats només per a elles en la versió femenina del Circuit, el Girlie Circuit. El dijous 15 es farà una de les sessions més destacades, The Legend Party, un rave mítica que compleix deu anys d’història. Serà també a L’Atlàntida Barcelona i comptarà amb DJ com ara Marien Baker, Lydia Sanz i Nuria Scarp. No serà l’única festa diürna i passada per aigua. Per primer cop les noies tindran una festa de cloenda en una piscina. Serà el diumenge 18 al Complex Esportiu l’Hospitalet Nord.

De Warhol a l’East Village. Ei! Que al Circuit no tot són festes. També hi ha activitats culturals i xerrades. I gratis! Una de les exposicions més destacades que es podrà veure aquests dies tindrà lloc a la galeria Franco Toledo Arts Project. Allà podreu visitar una interessant mostra fotogràfica que es centra en el cos com a eina d’expressió. El dia 15 d’agost no us hauríeu de perdre l’activitat sensorial que estan preparant al centre d’art Mutuo i que barreja diferents disciplines artístiques. I si teniu ganes de fer esport durant el Circuit també es farà un torneig de voleibol platja, un de futbol femení i classes especials de spinning i boxa als gimnasos DiR.

POPair. Si no sou fans del Circuit, no patiu. La ciutat bull de propostes durant tot el mes d’agost. I algunes són força més relaxades com la darrera POPair de la temporada el divendres 9 a la Sala Instinto. Allà podreu ballar entre homes sense depilar i panxuts al ritme de les millors cançons de l’estiu. Els nois de la festa Krypton també s’han tret de la màniga una edició extra de la seva festa. L’han anomenat El Cortocircuito i tindrà lloc el diumenge 18 a la Casa de la Pradera.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús