El Fire!! es fa gran

dijous, 20/06/2013 | Cinema, General

joven-y-alocada-Sanfic

Aquesta setmana s’ha presentat la programació de la Mostra de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona, el Fire!!, que enguany compleix 18 anys. Ho van fer en un dinar a la Torre d’Alta Mar, restaurant col·laborador d’aquesta edició. El coordinador del certamen, Antoine Leonetti, va presentar repassar els films més destacats que es podran veure, una bona colla de pel·lícules interessants que es projectaran de l’1 al 14 de juliol en diferents espais.

Tot i que el dilluns 1 de juliol arranca el programa educatiu al FNAC-Triangle, la mostra s’inaugurarà oficialment el 4 de juliol amb aquest film xilè:


A la web del Fire!! podreu trobar tota la programació d’aquesta edició on es podran veure 26 films, entre pel·lícules i documentals. Entre aquests, un llargmetratge alemany que explica la història de dos policies que s’enamoren:


També hi haurà documentals amb molt bona pinta com el que recrea la vida de Harris Glenn Milstead, àlies Divine.


El Fire!! d’enguany també retrà homenatge a l’actriu Tilda Swinton i es projectaran tres de les seves pel·lícules. Precisament, el director Juanma Carrillo s’ha inspirat en l’actriu d’Orlando per realitzar l’anunci d’aquesta edició de la mostra.


Podeu consultar tota la programació del Fire!! a la seva web o veure un petit tastet de bona part dels films en el següent vídeo:


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús