Panteres al sol

dimecres, 19/06/2013 | Clubs, Esports, General

Registre

Al local que el club esportiu LGTB Panteres Grogues té al carrer Diputació són dies intensos. Per les tardes, els voluntaris acaben de preparar les bosses de benvinguda que s’entregaran als esportistes. S’acaben de fer les trucades necessàries per tenir les instal·lacions esportives a punt i els coordinadors passen a recollir les ampolles d’aigua i les peces de fruita que repartiran entre els participants. Les jornades prèvies al Panteresports, el torneig multiesportiu de l’entitat, són frenètiques per la colla que s’encarrega de preparar aquesta competició que enguany arriba a la seva setena edició.

Fins l’any passat el Panteresports es celebrava el mes de setembre però en aquesta ocasió s’ha avançat al juny. “Creiem que pels esportistes de fora és molt atractiu venir a la ciutat en aquesta època. Comença l’estiu, coincideix amb Sant Joan i poden participar en els primers actes del Pride Barcelona”, ens explica Jacques Schoofs, el president del club. En total s’hi han inscrit unes 600 persones d’una vintena de països diferents.

El Panteresports començarà divendres amb un torneig de voleibol platja a Montgat. El mateix dia també tindrà lloc el registre i la cerimònia d’inauguració al Casinet d’Hostafrancs. L’acte comptarà amb l’actuació de la secció més nova de les Panteres, el grup de dansa, que interpretarà un parell de coreografies. El dissabte serà el dia amb més activitats. Es faran les competicions d’esquaix, voleibol, bàsquet, futbol i natació. La jornada es clourà amb un sopar i una gran festa, oberta a tothom, a la sala Suite 191.

Si teniu ganes d’apuntar-vos i no ho heu fet fins ara, sapigueu que teniu una darrera oportunitat durant el registre. Allà encara us podreu inscriure en alguns dels esports o el sopar. El Panteresports s’acabarà el diumenge amb un brunch a les instal·lacions del Club Natació Atlètic Barceloneta. Sens dubte, una bona oportunitat de fer contactes i conèixer a membres d’altres clubs esportius LGTB de tot el món.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús