5 cançons per la primavera

dimecres, 20/03/2013 | General, Música

alunageorge.jpg

El duet AlunaGeorge és una de les revelacions del 2013. Els londinencs publicaran el seu primer àlbum a principis de juliol, però ja porten mesos publicant grans temes. L’últim és Attracting Flies, on continuen demostrant el seu bon gust. Després de presentar alguns temes al Razz, al juny tornaran a Barcelona per actuar al Sónar. Atenció a la cantant, Aluna Francis. Té fusta d’estrella.


La britànica Victoria Hesketh, és a dir, Little Boots està a punt de publicar nou àlbum, cinc anys després del seu debut. El primer single de Nocturnes (2013) és aquest enganxós Broken record. Tot i que la cantant de Remedy ha promès un àlbum molt més fosc, el senzill de presentació és una cançó pop alegre que comptarà amb un videoclip amb roller dancers. Perfecte. Little Boots estarà cantant i punxant el 31 de març a la Sala Apolo, a la festa del cinquè aniversari de SomosLas.


És gairebé impossible no perdre el compte de la quantitat de cantants procedents dels països nòrdics que facturen pop de primera. Una de les últimes en sumar-se a la llista de cantants gèlides amb ganes de fer-nos ballar és Frida Sundemo. Fa pocs dies va publicar el seu primer EP, Indigo (2013). Són només cinc cançons, però entre aquestes hi ha petites meravelles com aquest Snow. Un cop més, visca Suècia!


Parlant de cantants nòrdiques, sumeu a la llista una altra procedent de Noruega. Es diu Margaret Berger i el pròxim 18 de maig representarà al seu país a Eurovisió amb un dels millors temes que enguany s’escoltarà al concurs musical. I feed you my love és un gran tema i hauria de quedar -quedarà- molt bé.


Per acabar, l’únic noi de les recomanacions. Justin Timberlake s’ha fet esperar però el seu retorn a la música està sent excel·lent. Potser és veritat que ha pecat d’ambició i ha fet un àlbum massa llarg i amb temes a vegades una mica difícils de diferenciar, com a mínim, a les primeres escoltes. Però se li perdona si es capaç de facturar 8 minuts com els d’aquest Mirrors. El videoclip, acabat d’estrenar, està molt bé. Una bonica història d’amor amb homenatge als seus avis. L’elegància personificada.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús