Un feliç cap de setmana

dimecres, 27/02/2013 | Cinema, General, Música

weekend-movie.jpg

A aquestes alçades ja no ens ho esperàvem però aquest divendres s’estrena, per fi, als cinemes, Weekend, una pel·lícula britànica del 2011 d’Andrew Haigh. El que molts crítics han qualificat com el millor film gai dels últims anys ja es va poder veure a casa nostra l’abril de l’any passat al Festival Internacional de Cinema d’Autor. Van ser només dues projeccions. Si aleshores no la vau veure, no us la perdeu.

Aparentment, Weekend no explica res que no haguem vist abans: noi coneix noi un divendres, es desperten junts, es tornen a veure dissabte i, per últim cop, diumenge. Però el que veiem és molt real. Són personatges de veritat, amb inseguretats i dubtes, que parlen de sentiments i del seu lloc al món. Ho fan en una història petita, honesta, i on destaca una excel·lent banda sonora on apareixen dos temes del magnífic John Grant. Una petita joia que val la pena no deixar escapar.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús