Do the Locomotion!

dijous, 21/02/2013 | Clubs, DJ, General

DSC01652.jpg

A l’Eduardo Casanova tothom el coneix per interpretar durant vuit anys el personatge de Fidel a la sèrie de televisió Aída. La Laura Put és una DJ i actriu barcelonina, responsable de la festa SuperVixens, que des de fa uns mesos viu a Madrid. Tots dos són amics des de fa molts anys i formen una divertida i hiperactiva parella amb multitud de projectes en comú. El més immediat, una nova festa, en principi mensual, anomenada Locomotion i que s’estrena dissabte al Pop Bar del Razzmatazz. Hem parlat amb ells via Skype mentre no deixaven de riure, tallar-se i menjar pipes de forma compulsiva.

Com serà Locomotion?
Eduardo Casanova: És una festa de ‘hits’. Punxarem les nostres cançons favorites i alguna cosa més. La Laura aporta la seva meravellosa tècnica i jo tot el meu circ. Sonaran grans icones dels 80 i els 90, cançons actuals que pot ballar una nena de 15 anys o un tema de Camilo Sesto que faria moure a una senyora de 65.
Laura Put: L’estètica també és molt important. Hi haurà projeccions molt cuidades. En la primera festa apostem pels 80, el cinema quinqui, els llums de neó i els anuncis de Farrah Fawcett.

Com us vau conèixer?
LP: Va ser als premis Shangay l’any 2005. Havia llegit una entrevista amb l’Edu i vaig veure que teníem moltes coses en comú. El vaig abordar i li vaig dir que havíem de ser amics.
EC: A canvi li vaig demanar una xapa que portava amb una foto d’Ana Rosa Quintana i Alaska. Es va negar a donar-me-la. Em vaig replantejar molt tenir una amistat amb una noia que em negava una xapa. No equilibrava amistat i regals. Però al final va cedir. Me la va donar i jo li vaig donar el meu Messenger.
LP: I vam començar a parlar tots els dies. Primer per Internet i després per telèfon.

Com definiríeu la vostra relació?
EC: Amb el permís de les nostres parelles o rotllos, som com un matrimoni. Sense sexe. Som molt iguals. Pel que fa a l’art, tenim els mateixos gustos. I una forma similiar de veure la vida. Som com la mateixa persona. Pràcticament som siameses.
LP: Quan ens vam conèixer, l’Edu era molt petit. Ell vivia a Madrid i jo a Barcelona. I no podíem fer res junts. Però ara vivim a la mateixa ciutat i tenim moltes idees. Aviat serem companys de pis. Ens encantaria tenir un grup musical junts.

Què destacaríeu l’un de l’altre?
LP: L’Edu és creatiu, histriònic, responsable i divertit. Un gran artista.
EC: La Laura és també molt creativa, graciosa, i té una gran cultura. Som força semblants i per això ens entenem tan bé.
LP: Tot i que jo sóc més calmada. Tinc més paciència que ell.

Quins són els vostres projectes més immediats?
EC: Jo segueixo amb Aída. Tot i que cada cop tinc més clar que el meu futur passa per escriure i dirigir. Ja he fet tres curts i m’encantaria fer un llarg amb la Laura de protagonista.
LP: Jo estic estudiant a la Central de Cine. Quan acabi, em centraré en la meva carrera com actriu. Tinc un projecte d’una nova web-sèrie que té molt bona pinta.
EC: Però la nostra prioritat màxima ara mateix és Locomotion. Volem que sigui “la festa”. Prepareu-vos per a moltes sorpreses!


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús