La festa més boja

divendres, 8/02/2013 | DJ, General

PG Carnaval 2.jpg

Les Panteres, al Suite 191
La festa de Carnaval que organitza el club esportiu LGBT Panteres Grogues es des de fa uns anys el Carnestoltes imprescindible de l’ambient barceloní. Enguany es celebra la tretzena edició. Després de l’èxit de públic de l’any passat, el sarau repeteix local. Serà a la sala Suite 191 el dissabte a partir de les 23.30 h. Aquest és un Carnaval multitudinari, amb gairebé un miler de participants, i té la característica de que pràcticament la totalitat dels assistents es disfressen. I no de qualsevol cosa. Trobareu vestits molt originals i treballats. Un consell: compreu les entrades de forma anticipada i presenteu-vos d’hora. L’aforament és limitat i tot indica que faran ple. L’entitat ha fet un esforç per millorar el servei de guarda-roba que en la passada edició va provocar llargues cues i uns quants refredats entre els que portaven menys roba i els va tocar esperar-se massa estona a fora. No patiu. Enguany, l’accés serà molt més ràpid. Els responsables de la música seran els DJ Tony Halka i Lucia. L’actor Dafnis Balduz serà l’encarregat de conduir una entrega de premis amb guardons, per exemple, per la disfressa més petita.

EL CGB, al Dietrich
El Carnaval del Col·lectiu Gai de Barcelona (CGB) és el més històric i reivindicatiu. Fa 34 anys que se celebra. Els temps en què omplien la Paloma queden lluny, però la festa, ara força més modesta, continua sent garantia de diversió. Enguany repeteixen al Dietrich. Serà el divendres a partir de les 22 h. El preu és imbatible: per només set euros tindreu una consumició i entrada gratis a Metro. S’entregaran premis a la millor disfressa, la millor comparsa i la més original. El transformista Patrick serà el mestre de cerimònies. Els 50 primers que es presentin disfressats tindreu un obsequi.

Una festa gai de Lepe
La Rebujito Gay Party (RGP) és una festa sorgida de la iniciativa de dos amics de Lepe que viuen a Barcelona. Va començar tímidament i poc a poc va creixent, tot i que continua fent-se en locals de petit aforament. La seva característica principal és que acostuma a haver-hi barra lliure de rebujito, la beguda típica andalusa. S’organitza cada dos o tres mesos i la dotzena edició es farà dissabte al Bubbleboys. En aquesta ocasió serà un sarau d’esperit carnavalesc i cañí, on no faltaran personatges vestits de sevillana o torero. Hi haurà premi a la millor i a la pitjor disfressa. I litres i litres de rebujito, esclar.

Arena, Metro i Tarantina
Les diferents sales del grup Arena celebren la seva gran festa de Carnaval el dissabte. La seva proposta és que us presenteu vestits de personatges de pel·lícula. Els cent primers que arribin disfressats a la Madre entraran gratis. El mateix dia al Dietrich les noies de la Tarantina han muntat una festa brasilera on no faltarà la samba. A Metro la gran festa de Carnestoltes és diumenge. Hi haurà un concurs per escollir al rei i la reina del sarau. I si us quedeu amb ganes de més, sempre us podeu escapar a Sitges. El dimarts no us perdeu la Rua de l’Extermini, el millor final possible per un llarg cap de setmana de disbauxa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús