Diumenges de glòria

diumenge, 3/02/2013 | Clubs, DJ, General, Música


Hi havia un temps no molt llunyà que els diumenges a la nit s’organitzaven a la Sala Apolo unes festes d’aquelles que encara avui molts recorden amb un somriure a la boca. Eren sessions plenes de músculs, suor i house que van marcar un abans i després en l’ambient gai barceloní. Els temps han canviat i ara mateix sembla difícil que en plena temporada hivernal –i amb la que està caient- algú s’atreveixi a organitzar un sarau d’aquestes condicions de forma setmanal. Però per sort sempre queda algun valent amb ganes d’arriscar-se i oferir noves propostes per a aquells que es queixen que tot sempre és el mateix. Per demostrar que això no és així va néixer a principis de gener la festa Let’s Dance. És una proposta mensual a càrrec de l’equip al darrera dels SaturGays i la Black Room i que vol tornar a recuperar aquells diumenges de glòria que molts van viure al Poble Sec.

Al capdavant d’aquest projecte hi ha un vell conegut de l’ambient barceloní, l’empresari Carlos Aparicio, un d’aquells agitadors de l’oci nocturn que si alguna cosa no fa mai es llençar la tovallola. “Amb la situació econòmica actual està clar que la gent té més ganes de divertir-se que mai. Però no es pot viure del passat. Ara hem d’oferir més per menys. Preferíem organitzar una festa mensual, concentrar esforços i que la gent tingui ganes de venir”, ens explica.

La idea de Let’s Dance és senzilla tot i que no tan fàcil de portar a la pràctica. És una sessió que vol atreure a tot tipus de públic gai, des dels més alternatius que no es perden una POPair als que tenen el cor dividit cada cop que hi ha una guerra de DJ entre la Bitch i els citats SaturGays. A primera hora, a partir de les set de la tarda, l’hiperactiu DJ Purpur és l’encarregat d’escalfar l’ambient amb pop actual i disco. A les nou de la nit, és l’hora del xou. Un altre característica d’aquest sarau és que cada mes s’homenatja a una gran diva. A la primera edició l’escollida va ser Madonna i, realment, l’espectacle va sorprendre pel nivell de producció: es van fer tres playbacks de cançons de la Ciccone amb una trentena de figurants, des de drag queens habituals de la ciutat com ara Sergio Satanassa, Ari o la Mega Pubilla a una desena de cheerleaders ballant la coreografia de Give me all your luvin. Per descomptat, no falten els xulos amb poca roba. Aquest diumenge la diva homenatjada serà la sempre treballadora Lady Gaga i en pròximes edicions espereu obvis (però sempre merescuts) homenatges a Kylie, Rihanna o Beyoncé. Un cop passat l’espectacle, la sessió s’embruta i s’opta per l’electrònica i el house amb DJ com ara Rafha Madrid. És el moment que és que més s’ho treballen al gimnàs es treuen la samarreta.

Si tot va bé, Let’s Dance es repetirà a la Sala Apolo el primer diumenge de mes durant una bona temporada. I tot a preus raonables. Si us apunteu a alguna de les moltes llistes que corren per Facebook o us presenteu amb flyer a una hora decent, podreu entrar per només sis euros. Podreu ballar, prendre una copa i lligar sense preocupar-vos gaire si el dilluns toca aixecar-se d’hora.

1 comentari

  • Jordi

    04/02/2013 10:28

    6 euros els nois. Em sembla fatal que a aquestes alçades es discrimini per sexe a l’entrar en un local, amb tot el que hem aconseguit fins ara.

    Personalment no hi penso anar mai i espero que la gent s’ho pensi dues vegades abans de tornar-hi.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús