Territori pelut

dimarts , 22/01/2013 | Clubs, DJ, General

Walter.jpg

Óssos de Barcelona, homes peluts i panxuts –i admiradors–, aquí teniu un motiu per deixar d’hibernar i sortir de la vostra cova. Aquest dijous obre portes el Woofy, un nou bar de copes adreçat especialment a vosaltres. A partir d’ara, l’antic Zeltas, en ple Gaixample, es reconverteix en un local adreçat sobretot als amants del pèl i els aŀlèrgics a les cremes depilatòries i a la Dukan.

El responsable d’aquesta nova proposta és un vell conegut de l’ambient barceloní i bear, Walter Banuera. Aquest voluminós chaser argentí es mou en el món de la nit des de finals dels 80 i ha estat el responsable de multitud d’iniciatives per donar a conèixer aquesta subcultura dins del món gai. Ell va ser el creador del Bear Factory al Cine Arenas i el responsable del local del mateix nom que durant uns quants anys va triomfar al passatge Domingo. “M’agradaria recuperar el bon rotllo que hi havia al Bear Factory. Vull que tots els óssos i admiradors tinguin un nou espai on trobar-se a gust, prendre alguna cosa, ballar i conèixer gent”, ens explica. El Woofy obrirà portes de dijous a dissabte. El cap de setmana començarà amb un aperitiu –batejat com a Aperitihappy– que vol convertir-se en un nou punt de reunió per al coŀlectiu. Aquest aperitiu coincidirà en dia i hora amb el que organitza el que fins ara era l’únic local per a óssos de la ciutat, el Bacon Bar, al mateix carrer Casanova. Divendres i dissabtes el bar de copes obrirà fins a les tres de la matinada. La música anirà a càrrec d’un altre habitual de l’ambient bear, el DJ Rebotebraum, responsable junt amb Banuera de la festa Pamela que es feia a la Sala Instinto.

El nou bar d’óssos s’instaŀla en un local que ha viscut etapes molt diverses, l’última i no gaire fructífera amb el nom d’Addicted. Els propietaris de la sala confien en Banuera per atraure un públic que ara mateix compta amb pocs espais propis tot i que sí que hi ha sessions mensuals com la Fly Butter Fly o la POPair (per als óssos menys puristes i moderns) que funcionen molt bé. L’activitat estrella de la comunitat bear a la capital catalana continua sent el Bearcelona, que s’organitza durant la Setmana Santa.

Enguany, la trobada internacional d’óssos celebrarà la seva tretzena edició del 27 de març a l’1 d’abril. Precisament, Banuera va ser un dels fundadors de l’entitat que va impulsar aquesta trobada tot i que després es va desvincular a causa d’algunes diferències entre els seus creadors. Ara, amb el nou bar espera ajudar a donar una mica més de color a l’ambient barceloní i insistir amb un dels seus objectius principals: donar visibilitat a óssos i admiradors del pèl com ell.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús