A ballar!

dissabte, 5/01/2013 | Clubs, DJ, General, Música

madonna_timeout.jpg

Amb ganes de cremar aquests quilos de més que heu guanyat durant les festes? Aquest diumenge podeu ballar i suar una estona en una nova festa que s’estrena a la Sala Apolo i que es repetirà un cop al mes. S’anomena Let’s Dance i al darrera hi ha el mateix equip que organitza els SaturGays i The Black Room.

La novetat de la proposta és que és una sessió de vespre-nit que vol recuperar en part l’esperit d’aquells mítics tea dance que es feien a la mateixa sala del carrer Nou de la Rambla fa uns anys. La iniciativa vol atreure a tot tipus de públic, “des dels més moderns del Raval als més musculats del Gaixample”, diu la publicitat.

Let’s Dance retrà homenatge cada mes a una gran diva i per la primera festa han escollit a Madonna. La sessió anirà més o menys així: a primera hora el DJ Purpur, habitual del Moog i de les embogides sessions dels dimecres al Razz, la Dirty Dancing, punxarà el pop més comercial. A les nou de la nit es farà un petit espectacle en homenatge a la diva de la nit. Serà el punt i a part perquè comenci una sessió on el house serà el protagonista. Aquest diumenge la festa comptarà amb el DJ Rafha Madrid, que punxarà remixos de temes del moment i clàssics dels dos darrers anys, i el DJ Leomeo, un punxa-discos francès que s’encarregarà de la part més electrònica de la vetllada i la més propicia per a treure’s la samarreta.

El primer Let’s Dance és gratis (i amb consumició de franc) si us apunteu a una de les moltes llistes que trobareu a Facebook.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús