Musicals de Nadal  

dijous, 27/12/2012 | General, Música, Teatre

Ja heu vist Les Misérables? Si us agraden una mica els musicals, veure la pel·lícula de Tom Hooper és una de les activitats estrella d’aquest Nadal. Imprescindible passar pel cinema per poder opinar! Si teniu ganes de més musicals, ara mateix a la cartellera teatral de Barcelona hi ha dos espectacles que destaquen amb llum pròpia: Ojos verdes i Over the Moon.


Ojos verdes és un espectacle antic. Va ser programat en dues temporades consecutives (setembre de 2007 i juliol de 2009) al Brossa Espai Escènic de Barcelona i va aconseguir un gran èxit de crítica i públic. Ara es pot tornar a veure a La Seca fins al 6 de gener. Tot i que me l’havien recomanant insistentment, se m’havia escapat. Ara per fi l’he vist i lamento no haver-ho fet abans. És un espectacle fantàstic, d’aquells que tenen àngel (o ‘duende’, en aquest cas). És un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina. El seu director i protagonista, Marc Vilavella, està magnífic. Tota la companyia, actors i músics, sorprenen amb una proposta a la que un s’ha d’acostar sense cap tipus de prejudici. Us ho passareu molt bé.


Over the Moon es va estrenar fa pocs dies a l’Almeria Teatre i es podrà veure fins a finals de gener. És un espectacle creat a partir de l’obra de Jonathan Larson. Quatre actors i un pianista interpreten cançons dels musicals Rent i Tick, Tick Boom!. No hi ha cap tipus d’història. És un concert teatralitzat amb un grapat de bons temes cantants –tot i algun excès vocal puntual- amb encert. Acosteu-vos també sense prejudicis i el gaudireu.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús