4 cançons de Nadal

dilluns, 10/12/2012 | DJ, General, Música

The Supreme.jpg

Ara que ja estem amb esperit festiu, us adjunto quatre cançons de Nadal una mica diferents. Cal renovar els clàssics!

Les dues primeres són dos temes pop de dos dels meus grups favorits, Dragonette i Alphabeat. La tercera és un descobriment recent, The Supreme Fabulettes, un trio de Londres format per Miss Vicki Vivacious, Miss Maddison Lee i Miss Vanilla Lush. Són tres drags amb un equip de producció molt interessant al darrera. La quarta és un clàssic i és l’excepció. Es tracta d’una nova versió de Let it Snow amb Rod Stewart i Kylie Minogue. El cantant de Da Ya Think I’m Sexy em provoca certa indiferència però, amb l’ajuda de l’australiana, la clava.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús