El club dels músculs

divendres, 30/11/2012 | Clubs, DJ, General

Divertido.jpg

Sembla que als nois de la festa Bitch els agrada canviar de sala. La seva proposta de house i músculs va començar en l’elegant Palacio del Flamenco el passat mes de gener. Després es van traslladar uns mesos al Privilege, al carrer Tarragona, per instal·lar-se a finals de l’estiu al Poble Espanyol, a The One. Però ja sabeu que als habituals del Gaixample els costa desplaçar-se fora del centre. Així que per enfrontar amb garanties els mesos de fred i no deixar de renovar-se, han reinventat la proposta i s’han instal·lat tots els dissabtes a The Roxy Blue, una sala amb tres plantes del carrer Consell de Cent, no gaire lluny dels bars més populars de l’ambient. La nova festa s’anomena Divertido by Bitch i els seus responsables són dos veterans promotors de la nit gai de la ciutat, Ivan-K i Roman, artífexs de sessions com Devotion, Querelle o la festa Bombón que tots els divendres ocupa el Cabaret Berlín.

A la sala Roxy trobareu tres ambients. A peu del carrer està la zona més concorreguda, la que s’omple al principi i on sona música house i dance més comercial. Al pis superior hi ha un petit espai amb una barra i uns pocs sofàs on es pot ballar música pop, des de Paulina Rubio a Jennifer López. Allà també trobareu uns petits i atrafegats lavabos on podreu fer amics mentre suporteu les llargues cues per accedir-hi. Finalment, hi ha una planta soterrània on punxen més música house i techno, un ambient un pèl més dur pels que vulgueu saltar fins ben entrada la matinada sense samarreta i tirar la canya sense vergonya.

“El nou club fa que la festa sigui diferent. És la primera vegada que comptem amb tres espais. A cadascun d’ells hi haurà DJ diferents punxant. Es pot venir a primera hora a prendre una copa i marxar d’hora o pots quedar-te fins ben tard ballant”, ens expliquen. El que no trobareu són grans animacions com en les altres sales però si peculiars personatges que continuaran donant una mica de color a la proposta. Això no vol dir que la Bitch desaparegui. La súper festa tornarà en ocasions especials i en espais diferents.

El passat dissabte la nova sessió es va inaugurar amb gran èxit i llargues cues per accedir-hi. No us enganyem: us podeu imaginar tot el que trobareu a dintre. Però si us agraden les grans festes a l’estil de Matinée i lluir pectorals, no baixeu la guàrdia i aquest hivern no abandoneu el gimnàs. A Divertido tindreu multitud d’oportunitats per deixar-vos estimar.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús