Les cinc de novembre

dijous, 22/11/2012 | General, Música

girls-aloud-something-new-official-video.jpg

Per recuperar velles costums, enganxo a continuació alguns dels temes que més estic escoltant en les darreres setmanes. Una mica d’energia per encarar la recta final del mes.


Comencem forts. Aquest tema del DJ alemany Zedd és de traca. Un xut d’energia a càrrec d’aquest petit geni de només 23 anys. Quedeu-vos amb el seu nom perquè farà mal. El seu disc de debut és excel·lent. Dance emocional, diuen. Segur que David Guetta ja ha pres nota. A Clarity contribueix de forma excepcional, posant la veu, Foxes, una altra artista a qui li esperen grans coses en el futur. Cliqueu aquí i descobriu una altra de les propostes d’aquesta nova promesa del pop britànic.


Les Girls Aloud són una de les meves debilitats. Esperava el seu retorn amb ganes. I no m’han decepcionat. Ho han fet amb un tema potent on reclamen el seu tro. Per si no havia quedat clar, elles són les líders del pack i les altres -Little Mix i demés- unes simples aprenents. Xenomania al 100%.


Aquest tema ja té uns mesos però és un altre d’aquelles produccions de Xenomania -el mateix equip de productors que firmen la majoria de temes de les Girls Aloud -que et posen un somriure a la cara. Pop de qualitat amb una tornada d’aquelles que se’t clava al cervell.


La llista d’aquest mes no és apte per segons quines hores del matí, quan un s’acaba de despertar. És per posar-se les piles i començar a saltar. I un que sap com fer saltar al personal és Calvin Harris. El seu disc, 18 months (2012), conté molts temes que ja havíem escoltat durant l’any, però és notable en el seu conjunt. Entre totes les cançons destaca aquest amb la veu de Florence Welch, tota una declaració d’intencions.


L’última proposta és un tema d’algú del que mai pensava que escriuria en positiu. Taylor Swift fa molta ràbia. El seu passat country no em pot avorrir més. Però la noia ha firmat un dels temes pop de l’any amb una de les cançons amb millor tornada dels últims temps.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús