La nova escena ‘les’

dijous, 22/11/2012 | Clubs, DJ, General, Música

12111401if04.jpg

¿On son les noies? Moltes vegades un es pot fer aquesta pregunta quan passeja pel Gaixample i només es troba bars de copes adreçats a homes i on la presència femenina és més aviat escassa. Per sort, al Gaixample, també hi ha llocs que si aposten per elles. A vegades són apostes tímides, de només una nit a la setmana, però que ajuden a donar una mica de color al moltes vegades trasbalsat i canviant ambient lèsbic de la ciutat. Si sou de les que no voleu arriscar, sempre us podeu acostar a clàssics com l’Aire, l’Arena o La Rosa. També teniu festes puntuals com la Silk o la Melon i incorporacions més o menys recents com la Bambolina. Però si voleu novetats, atenció a les següents línies. En les últimes setmanes s’han posat en marxa algunes propostes interessants que volen renovar l’oferta existent.

Colors Club (París, 194)
Aquest bar de copes és l’última incorporació a l’oferta lèsbica barcelonina. Us sona? Efectivament, fins fa un parell de setmanes aquest local era Le Marlene, un dels bars exclusiu per a noies de més èxit dels últims temps. Les antigues responsables, la Judith i la Esther, s’han desvinculat. Al mateix espai ha pres el relleu un nou equip encapçalat per la Lidia Solà. Els canvis inclouen el nou nom i una nova línia de programació. A partir d’ara hi trobareu festes però també activitats culturals com actuacions de cantautores o col·laboracions amb emprenedores que aprofitaran el club per mostrar els seus productes. A la cabina continua la DJ Toñi.

Tarantina (Consell de Cent, 255)
Des del passat mes de setembre, el Dietrich es transforma tots els dissabtes en un bar de copes lèsbic on els nois també tenen permesa l’entrada sempre que es presentin acompanyats per alguna amiga. Al Tarantina la nit comença amb algun espectacle. La pista de ball s’omple de taules i cadires a l’estil d’un cabaret per poder seguir amb tranquil·litat alguna actuació. En les últimes setmanes hi han actuat il·lusionistes com el Mag Marí o monologuistes com Laura Freijo. Un cop s’acaba el xou es retiren les taules i es pot ballar fins a les tres de la matinada. L’encarregada de la selecció musical és la Martha Arroyo, una altra cara coneguda de l’ambient lèsbic de la capital catalana.

La Sue BCN (Villarroel, 60)
El passat mes d’agost va obrir portes de forma discreta aquest bar que en poc temps s’ha convertit en un nou punt de trobada per a elles. L’espai també us sonarà perquè abans era un restaurant anomenant Triqueta que liderava la mateixa responsable, la Sue Santiago, una altra habitual de l’ambient femení. Ella era la responsable de la festa Magic Girls del Museum i una de les cares visibles del desaparegut Museum Girls. Ara la trobareu a la barra d’aquest local agradable on es pot menjar fins ben tard entrepans, amanides i montaditos. Al bar també es reuneixen moltes noies per veure els partits del Barça i des de fa poques setmanes, tots els dimarts a partir de les 19 h, organitzen una tarda de jocs on podreu perfeccionar els vostres coneixements de pòquer o jugar a l’Uno mentre feu noves amistats.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús