La pell doble

dilluns, 23/07/2012 | General, Moda

FOTO 3 .jpgNo em cansaré de repetir en aquest blog i en altres mitjans que els barcelonins hem de perdre la por a entrar als hotels de la ciutat. Són molts els establiments que organitzen activitats interessants no només pensades per als seus clients sinó també per a tothom. I no estic parlant només de terrasses o restaurants. Cada cop són més els hotels que també aprofiten algun dels seus espais per exposar mostres interessants.

Aquest és el cas de l’hotel Axel on aquests dies es pot veure a la recepció i a la primera planta una interessant exposició del fotògraf Christian Herrera titulada Doble Piel.

FOTO 1 .jpg

Herrera, un fotògraf nascut a Barcelona, està especialitzat en moda, interiorisme i publicitat. Des del principi de la seva carrera ha treballat pel seu compte i només en les seves pròpies produccions. Les seves imatges han estat publicades en conegudes revistes nacionals i internacionals. Acostuma a fer fotos amb potents colors, contrarestant la profunditat de l’espai a l’estilització de la figura humana.

Aquesta obsessió pels cossos masculins i femenins es percep en la seva primera mostra a la capital catalana. En les imatges que es poden veure a l’hotel heterofriendly retrata fragments de cossos tant masculins com femenins, utilitzant textures i colors per enaltir les formes. Tot molt subtil, sensual i de gran bellesa.

Doble Piel es pot visitar a l’hotel Axel fins el 31 d’agost.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús