Festes a la sorra

dimecres, 18/07/2012 | Clubs, DJ, General

IMG_0413.jpg

Durant els mesos de juliol i agost, a la platja de la Mar Bella és couen moltes coses. I no, no parlem només de turistes amb al·lèrgia a la protecció solar que aprofitant la zona nudista acaben amb el cul més vermell que un pebrot. A la zona es fan moltes festes. Els xiringuitos es transformen en la alternativa més refrescant als bars i clubs. Enguany, n’hi ha tres que aposten per l’oci gai i lèsbic amb propostes molt variades.

El xiringuito gai de més èxit és el més antic, el que està a tocar del turonet que protegeix l’àrea naturista, una petita muntanya que enguany s’ha quedat sense els característics arbustos que servien d’entreteniment a més d’un. L’anomenat Chiringuito de la Mar Bella –el Chiringay pels amics- ha llançat la casa per la finestra i enguany està organitzant un munt de festes perquè la gent s’animi i no abandoni la platja un cop marxa el sol. “A la gent li costa quedar-se quan es fa fosc. I és quan s’està millor! Per això estem organitzant activitats que comencen a la tarda i que s’allarguen fins la nit”, ens explica la Neida Martín, una de les responsables d’aquest establiment. Només cal donar un cop d’ull a la programació d’aquest cap de setmana per veure que l’oferta és diversa. Per exemple, dijous trobareu a les drags Gina Burdel i Soberbia Dolce animant al personal al mateix temps que ballen al ritme del DJ Peter Brown i intenten que la calor no desfaci el seu maquillatge. El dissabte es farà una festa anomenada Energy Bears pensada per a óssos i amics i diumenge una versió a la platja de les festes lèsbiques Venus. Durant tot l’agost trobareu propostes interessants de promotors i DJ habituals de l’ambient com les festes I’m Bad o Pamela i sessions especials patrocinades per marques de calçotets i banyadors. El xiringuito també celebrarà diverses festes durant el Circuit Festival, l’època de l’any en el que aquest tros de la platja barcelonina més s’assembla a Miami.

El segon xiringuito que trobem a la Mar Bella és el Relevant. Tot i que en el seu dia va ser l’establiment lèsbic de la platja, des de fa tres anys el gestiona el grup Relevant BCN, responsables de la revista online del mateix nom. A l’igual que la publicació dedicada a l’art urbà, el local vol ser una plataforma per a tot tipus de propostes amb algun rerefons cultural. El seu públic és molt més divers i canvia segons l’activitat que s’hi organitza. Fa uns dies van ser l’escenari d’una edició a la sorra de la SuperVixens. Els dimecres hi trobareu monòlegs i els dijous cinema a la fresca. Aquesta setmana projecten Tiburón de Steven Spielberg i quan s’acabi us proposen un bany nocturn. Només per als més valents.

El tercer xiringuito és la novetat d’enguany. Des de la passada revetlla de Sant Joan, l’antic Mochima s’anomena Sahara Beach. El local, a tocar del Boo (on també es fan festes gais alguns diumenges), ha fitxat a les noies del col·lectiu lèsbic LeSFATALeS per punxar tots els dissabtes dels mesos calorosos. Aquest setmana, per exemple, hi trobareu a les DJ Rosario i Elektroduenda. Els diumenges a la tarda també podreu ballar amb gent com el DJ Kaduk i els dijous al vespre hi trobareu sessions de pop i electrònica. Aquest estiu, els xiringuitos de la Mar Bella són paradisos per passar la nit a la fresca fent un mojito i escoltant música al mateix temps que coneixeu a guiris amb ganes de passar-s’ho bé.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús