Orgull a Sitges

dijous, 5/07/2012 | Clubs, DJ, General, Música

lady-diamond(lw).jpg

Si el passat diumenge vau quedar ben xops al Pride barceloní i amb ganes de festa, a partir d’avui teniu una bona alternativa a Sitges. La població del Garraf celebra durant cinc dies el seu orgull. El dissabte hi haurà una gran rua al Passeig Marítim. I la previsió es que faci sol!

El Pride de Sitges, que compta amb diverses activitats gratuïtes i festes de pagament, s’està especialitzant en portar a imitadors de grans estrelles del pop. Si programar a Kylie o Lady Gaga és impossible, doncs portem a una imitadora que canti una estona les seves cançons i a riure una estona. Aquesta nit es podrà veure a una imitadora de la imitadora oficial de la Minogue. Tot i que al programa està anunciat l’actuació de Lucy Holmes, l’artista està a Austràlia, així que li han buscat a una substituta que promet interpretar amb la mateixa solvència temes com Love at first sight. Els pròxims dies també es podrà veure a imitadors de la cantant de Bad Romance, d’ABBA o de Queen.

El Passeig Marítim serà l’escenari principal del Gay Village, amb una àrea específica amb bars, discoteca i animació en directe. El Village estarà obert al llarg dels cinc dies de l’esdeveniment, des de les 17 h fins ben entrada la matinada.

sitges-pride-1(LW).jpg

Entre els principals esdeveniments del programa organitzat per AFGAL (l’Associació per a Gais i Lesbianes a Sitges) està la desfilada de l’Orgull Gai el dissabte, que aquest any se celebra abans, a les 14 h, perquè els negocis de la localitat també puguin sumar-se a les celebracions. No us oblideu el ventall perquè suareu de valent.

“L’Orgull Gai de l’any passat va atreure més de 60.000 visitants al llarg dels cinc dies en què es va celebrar. Aquest any, el Pride de Sitges es desenvoluparà amb un programa més complet, per això esperem una participació encara més elevada “, diu Luis Enríquez, president d’AFGAL. Els bars i clubs de Sitges organitzen també esdeveniments paral·lels.  Hi trobareu festes per a óssos, leather parties, festes de l’escuma i l’elecció de Mr. Gay Pride Sitges i de la millor drag queen.

Un altre acte destacat es farà el divendres. A l’escenari del Village, a les 19 h, es farà la presentació oficial del Poptronik, un interessant i molt gai festival musical que es farà a Sitges l’1 i el 2 de setembre i que portarà al Garraf a artistes com ara Martika, Cazwell o Andy Bell. Per la posada de llarg han portat des del Regne Unit a Bright Light Bright Light, el més que interessant projecte musical de Rod Thomas, que tocarà en directe alguns temes del seu àlbum de debut, l’excel·lent Make me believe in hope (2012).Per primera vegada dins el programa oficial destaca la celebració del festival de curts MIMI Short Film Festival, que es durà a terme a la sala El Prado durant tres dies. Al seu torn, AFGAL col·labora amb diversos grups esportius locals per organitzar una sèrie d’esdeveniments diürns, en què s’inclouen tornejos de vòlei platja i altres activitats esportives. Podeu consultar tot el programa d’activitats aquí.

1 comentari

  • alex forcada velasco

    09/07/2012 14:13

    quin orgull increible el millor ja tinc ganes de que arrivi l’estiu que ve per repetir ahhaha <3

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús