Elecció de Mister Gai Barcelona

divendres, 22/06/2012 | Clubs, General

deborah.jpg

Després d’anunciar-ho aquesta setmana mateix, l’Sky Bar de l’Hotel Axel acull aquest divendres la gala per escollir el nou Mister Gai Barcelona. La drag Deborah Ombres serà l’encarregada de conduir una festa on els candidats desfilaran en roba urbana, esport i banyador. El jurat haurà de valorar les qualitats dels diferents candidats però també el seu comprimís amb la realitat LGBT.

Els nois que participen en el concurs optaran a diversos premis. El nou Mister Gai Barcelona també participarà en la Gran Gala Final del certamen Mister Gay Pride Espanya. Aquesta festa, que enguany celebra el seu cinquè aniversari, és una de les que més èxit té a l’Orgull madrileny. Es farà el pròxim 29 de juny a la plaça Callao.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús