Ja és estiu a l’Axel

diumenge, 17/06/2012 | General

2012-06-14 21.39.17.jpg

Un se n’adona que l’estiu ja ha arribat quan comença la temporada de terrasses als hotels de Barcelona. Una de les festes que serveix per estrenar el bon temps a l’ambient de la capital catalana és la inauguració de la terrassa de l’Axel. Tot i que ja feia alguns dies que funcionava, l’Sky Bar va fer la inauguració oficial el passat dijous. Els responsables de l’hotel també van aprofitar per presentar en societat el seu nou restaurant, 3 DLUX Gastrobar.

Com és habitual, la terrassa de l’Axel vol convertir-se durant l’estiu en un dels epicentres de l’oci gai barceloní. Per això, de dimecres a diumenge, acollirà diverses festes. La gran novetat és una festa apadrinada per Emporio Armani que es farà tots els dimecres. Les tardes-nits de dijous s’anomenaran Splah. Els divendres serà el torn de les noies amb la sessió My girlfriend is out of town. Els dissabtes, torna un clàssic: People from Sky Bar amb la DJ Simone Siel. Finalment, el diumenge serà el dia de la Pool Party. Un diumenge la sessió s’anomenarà La Piscine Folie i s’adreçarà especialment als nois mentre que el següent la festa s’anomenarà Trikini i les protagonistes seran les noies. La terrassa també acollirà esdeveniments especials durant els mesos calorosos com ara la inauguració del MiMi LGBT Short Film Festival el 21 de juny, l’elecció de Mister Gai Catalunya el dia següent o la recepció oficial del Pride el 28 del mateix mes. També hi haurà festes especials durant el Circuit Festival.

2012-06-14 21.15.18.jpg

Pel que fa al 3 DLUX es tracta del primer gastrobar que el grup Benchenaro obre a Barcelona. El seu objectiu es acostar l’alta gastronomia a tots els públics. L’establiment compta amb la col·laboració d’Eduard Arola, el germà del Sergi, que, junt al xef Mateo Pancetti, oferiran plats d’alta gastronomia a preus low cost.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús