El Pride de Sitges escalfa motors

dimarts , 12/06/2012 | Clubs, DJ, General, Música

Captura de pantalla 2012-06-12 a les 13.10.05.png

Una altra celebració de l’Orgull gai que es prepara és la que es farà a Sitges del 5 al 9 de juliol. Després de l’èxit de la convocatòria de l’any passat, la població del Garraf ha tornat a programar cinc dies d’activitats, moltes d’elles gratuïtes. Podeu consultar el programa d’actes aquí.

A Sitges sembla que els hi ha agradat això dels tribute shows. Després de convidar l’any passat a una de les imitadores més famoses de Madonna, Melissa Totten, aquest any comptaran amb grups que fan de Boney M, Abba i Queen. També hi haurà solistes que fan de impersonators de Kylie com la ja coneguda Lucy Holmes i Lady Gaga que podeu veure a la foto, una noia que es diu Gemma Rose i que imita a la Germanotta per tot el món. Al Passeig de la Ribera de Sitges riuran una estona.

Us enganxo el video promocional de la festa amb estrelles convidades como Lola Bastarda i Caroline.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús