1, 2, 3 i Pride!

dijous, 7/06/2012 | Cinema, Clubs, DJ, General

Pride 2012.jpg

Ja queda molt poc perquè comenci la quarta edició del Pride Barcelona. Tot i que el gruix d’activitats es farà el cap de setmana del 30 de juny i l’1 de juliol, el dia 19 ja comencen algunes de les activitats que hi ha al programa. El podeu consultar aquí.

En general, les activitats que es faran segueixen la línia d’anys anteriors i es poden fer gràcies a l’esforç de molta gent que treballa de forma altruista en aquesta festa. Una de les novetats és l’avançament del MiMi LGTB Short Film Festival, un certamen de curts gais i lèsbics que l’any passat va provar sort durant el Circuit Festival i que aquest any es farà una mica abans. Els seus responsables hi posen ganes i espero que tinguin molt més públic que l’any passat. Un altre novetat serà un Cross contra l’Homofòbia que sortirà de l’Avinguda Maria Cristina el 30 de juny. Trobareu tota la informació aquí.

La festa grossa, l’1 de juliol, tindrà un cartell d’artistes un pèl irregular. L’organització té cada anys molts problemes per trobar grups i cantants que vulguin actuar gratis. L’estrella d’enguany serà Marta Wash, una de les The Weather Girls originals, que interpretarà en directe un dels temes més gais de tots els temps, It’s Raining Men. Per l’escenari també passarà l’energètica Soraya o l’autor de l’himne del Pride d’aquesta edició, Ramil. Jutgeu vosaltres mateixos.


Per cert, els responsables del Pride han decidit incorporar al seu programa els concerts de Madonna. Diuen textualment “el concert més esperat coincideix amb la programació del Pride Barcelona”. Home, ja sabem com serà la majòria de públic que ocupi la pista del Palau Sant Jordi el 20 i el 21 de juny, però una mica de barra incorporar l’actuació de la diva gai als actes oficials, no?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús