Un avançament del Fire!!

dimarts , 5/06/2012 | Cinema, General, TV

NORTH_SEA_TEXAS.jpg

M’agrada molt el Fire!!. L’equip que hi ha al darrera creu en la seva proposta, la cuida i cada any fa que creixi. És un certamen organitzat amb molta professionalitat i bon criteri. Fa uns dies van publicar el tràiler del festival amb imatges d’algunes de les pel·lícules i documentals que es podran veure en aquesta edició. Feu-li un cop d’ull perquè té molt bona pinta.


A la programació d’enguany destaquen films com North Sea Texas, una pel·lícula molt i molt recomanable. I documentals com l’excel·lent i impactant We Were Here. Estigueu atents a les dates de les projeccions. Les podeu consultar totes aquí.

Paral·lelament, el Fire!! ha encarregat unes peces al realitzador Juanma Carrillo, protagonista de la sessió golfa de la Mostra de l’any passat. El director ha fet una sèrie de promos amb el millor de la seva imatgeria i el seu sentit de l’humor. Aquesta és la primera d’elles. Es titula Furry Boys.


Els protagonistes d’aquesta peça són Fernando Tuelve i Ignacio Montes. El primer ha participat en sèries de televisió com El internado o pel·lícules com El laberinto del fauno. El segon, és conegut també pels seus treballs televisius en sèries com Los Serrano. Està molt bé que el Fire!! no només ens porti bon cinema per començar l’estiu sinó que també s’atreveixi a produir i recolzar nous talents amb un gran futur per endavant.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús