On veure Eurovisió a Barcelona

divendres, 25/05/2012 | General, Música

Eurovision.jpg

Enguany, a Barcelona també hi ha diverses propostes per viure Eurovisió en companyia. Si no organitzeu una festa a casa i voleu comentar el programa televisiu amb més gent, preneu nota:

Al bar de copes Dietrich, al carrer Consell de Cent, un grup d’eurofans que normalment van al festival però que aquest any no han pogut, han organitzat una festa que començarà a quarts de vuit del vespre. L’entrada costa 50 euros i inclou un pica-pica i barra lliure. Podreu ballar música eurovisiva abans i després del xou.

Just al costat, al bar de copes, Átame, hi ha una festa amb pica pica i cinc pantalles per seguir el festival. En aquest cas, és gratis. Aquí no hi ha barra lliure. Però també dedicaran bona part de la nit a posar música eurovisiva.

També teniu una opció a l’aire lliure si fa bon temps. Al Chiringuito de la Mar Bella, a la platja de la Mar Bella, també podreu seguir el festival en pantalla gegant.

Normalment, el Casal Lambda també organitzava un sopar per veure el festival. Aquest any, no serà així. Però l’entitat continua comptant amb un grup d’Eurovisió regular que un cop al mes es reuneix per parlar del certamen. Per a molts eurofans, això no es resumeix en una nit a l’any. Tot comença abans amb els processos de selecció dels diferents països.

I dues opcions per després del xou:

GolfaCatPetita.jpg

La Golfa d’El Molino. Després de l’èxit de les festes nocturnes que El Molino va organitzar durant el seu Festival de Burlesque, els responsables del teatre han decidit convertir-se en un club nocturn tots els dissabtes. El responsable de la música serà Josep Maria Portavella, el líder de les Chanclettes, que encarnat en el seu àlter ego, Joemary Olddor & Wanker, promet fer ballar al personal amb una sessió petarda que serà interrompuda per actuacions del grup. Les festes seran temàtiques i la primera està dedicada al Festival d’Eurovisió. Si us presenteu vestits amb alguna peça eurovisiva, l’entrada us costarà menys.

Churros con chocolate. És una festa que es fa un cop al mes al Freedonia, al Raval. El diumenge 27 també estarà dedicada a Eurovisió. No dubteu que aquí sonaran tots els clàssics, des de Massiel a Abba passant per Ruslana o Helena Paparizou. A gaudir!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús