Vete a la mierda, mi amor

dimecres, 16/05/2012 | General, Teatre

vete a la meier.jpg

Cada cop són més habituals a la nostra cartellera muntatges teatrals que parlen o inclouen parelles gais amb total normalitat. Un dels que més s’ha parlat aquests dies és de L’habitació blava al Teatre Romea, un espectacle dirigit per Norbert Martínez i David Selvas que arranca amb una escena calenta entre el mateix Selvas i Nao Albert. A partir d’aquest dijous també es podrà veure a la Nau Ivanow una producció molt més modesta protagonitzada per dos nois i que es titula Vete a la mierda, mi amor.

Es tracta del primer muntatge de RetorCia Teatre, una companyia nascuda fa només uns mesos que ha decidit presentar-se en societat amb la història del Javi i el Joan, dos nois que s’han separat després d’una relació de quatre anys. La parella es retroba en el seu antic pis on vivien junts quan van a recollir els últims trastos. Els dos comencen a “remoure merda” i intercanviar retrets.

Si us desperta la curiositat, l’espectacle es podrà veure els dies 17, 18, 20, 25 i 27 d’aquest mes. Les entrades costen 12 €. Us enllaço un vídeo que la companyia ha penjat a YouTube per promocionar-se.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús