Les cinc d’abril

divendres, 4/05/2012 | General, Música

marina2.jpg

Res millor per començar el cap de setmana que ballar una estona. Us enganxo cinc de les cançons que més he escoltat en les últimes setmanes.


M’encanta Marina And The Diamonds. El seu primer disc em sembla excel·lent i encara l’escolto sovint. La presentació del segon, Primadonna, no em va acabar de fer el pes a les primeres escoltes i no vaig acabar d’entendre molt bé tot aquest tema del seu àlter ego, Electra Heart. Però ara crec que té alguna cosa irresistible. I aquesta cançó, em posa un somriure a la boca.


Com a fan del X Factor britànic sempre segueixo amb carinyo la trajectòria dels guanyadors. Durant la seva participació al programa, Alexandra Burke va deixar-nos moments inoblidables com la seva actuació amb Beyonce a la final. Després d’un primer àlbum decebedor, estem a l’espera del segon. Si el primer single, Elephant amb Erik Morillo, era decepcionant, aquest Let It Go és molts més simpàtic. I la festa al metro londinenc està molt bé!


Si Cheryl (sense el Cole ara) treu disc, se li ha de donar una oportunitat. A qualsevol membre de Girls Aloud se li ha de fer cas. Sempre. Menys a Nadine, esclar. I què tal aquest Call My Name? Doncs sí: el so Calvin Harris es repetitiu, el videoclip és decepcionant… però que carai, ella està estupenda.


Bright Light Bright Light és el projecte de Rod Thomas, un gal·lès a qui la revista NME va qualificar com “el Robyn en noi en tot menys en el nom”. El seu tema més nou, Waiting for the Feeling, està molt bé. I el videoclip, encara més. Si heu de mirar un, mireu aquest.


Carly Rae Jepsen és una noia canadenca que va participar en un talent show del seu país i va aconseguir treure un disc. Ningú li feia molt cas fins que Justin Bieber -sí, Justin Bieber- va sentir aquesta cançó i la va convertir en la seva protegida. Des d’aleshores, aquest tema s’ha convertit en un super èxit als Estats Units i Anglaterra, on porta cinc setmanes en el primer lloc de les llistes de vendes. El videoclip és de vergonya aliena però la cançó és enganxosa, simpàtica i primaveral. Precisament, el que ve de gust ara.

1 comentari

  • marc

    06/05/2012 14:08

    Bones recomanacions!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús