El Gran Ball de la Primavera

dimecres, 2/05/2012 | Clubs, General

Discomòbil.jpg

No és un ball del Casal ni tampoc una edició del Festigailesbià. És la Festa de la Primavera, nova iniciativa que s’ha tret de la màniga el Casal Lambda per celebrar l’arribada del bon temps i que barreja les seves dues propostes més populars. Un seguit d’artistes interactuaran amb el públic, en una barreja de ball i espectacle ple de sorpreses i molt divertit. Serà diumenge al Casinet.

La Festa de la Primavera és una idea de la impulsora del Festigailesbià, l’Araceli Moreno. Ella és també una de les persones que treballen a la històrica entitat. “A causa de la crisi, cada cop rebem menys ajudes públiques.

Així que hem decidit muntar una nova festa per recaptar diners per als nostres grups d’ajuda”, ens explica. I és que les retallades també han arribat al Casal i, si l’entitat vol continuar oferint a preu raonable serveis per a persones amb dificultats socials, ha de trobar nous recursos. Per això, han decidit organitzar una de les coses que fan millor: una festa adreçada a públic de totes les edats i que pretén convertir-se en una nova cita obligatòria del calendari gai. Són molts els artistes que hi participaran sense ànim de lucre.

Una de les estrelles serà el polifacètic Josep Maria Portavella de les Chanclettes, que s’encarregarà de la música amb el seu alter ego DJ, Joemary Olddoor & Wanker, un transmascle que promet fer ballar el personal amb una sessió petarda interrompuda per diverses actuacions.

La drag Chantal, amb ajuda de la vedet Lola Bastarda, presentarà els grups i solistes que demostraran les seves habilitats: joves cantants habituals de l’ambient com ara Sergio Cuho o Ivan Banderas.

També hi haurà actuacions de la drag Inerte i del grup de performance Nin-yo. I una desfilada de models en banyador. “Volem que sigui una tarda de diumenge diferent. On la gent balli i es sorprengui amb unes actuacions que no sempre passaran a l’escenari”, apunten. Les entrades es poden comprar al Casal Lambda i a La Bastarda (Balmes, 122). Amb 9 € ajudareu al fet que l’entitat segueixi oferint serveis que fa més de 35 anys que facilita a gais i lesbianes.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús