La nit de Sabrina

dilluns, 30/04/2012 | Clubs, General, Música

sabrina.jpg

Si voleu aprofitar la vigília de festiu i passar-ho bé, el Razzmatazz ofereix aquesta nit una opció imbatible. Una nova edició de la festa gayfriendly Dancing Queen amb la mítica Sabrina Salerno com a convidada.

La cantant de Boys, boys, boys, estrella de l’italodisco i protagonista dels somnis humits de mols adolescents de finals dels 80, cantarà a l’escenari de la sala gran. L’artista es suma a la llarga llista d’artistes del passat que el Razz recupera de tant en tant per l’alegria de molts. Són molts els que encara recordem amb un somriure a la boca el pas per la sala de Bananarama o Samantha Fox. Precisament, de l’afició del club del carrer Almogàvers per recuperar estrelles del passat i ídols trash en vam parlar fa uns dies amb el seu programador, el DJ Buenavista, al programa Extraradi de COM Ràdio. Ho podeu escoltar aquí.

Si no teniu suficient motius per sortir aquesta nit de casa, al cartell de la festa Dancing Queen també hi trobareu a les noies de Super Vixens, l’embogida festa amb tocs lèsbics de la DJ Laura Put. Elles, aficionades com ningú als pits grossos, fa dies que compten les hores.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús