Teràpia de xoc

dilluns, 23/04/2012 | Cinema, General

terapiadechoque1.jpg

Els responsables del MiMi, el festival de curts de temàtica lèsbica, gai, transsexual i bisexual que va celebrar la seva primera edició l’estiu del 2011, ja han anunciat que enguany tornaran durant els dies del Pride. Per començar a escalar l’ambient, a vegades ens descobreixen des del seu Facebook alguns curts que els directors decideixen penjar a la xarxa. És el cas de Terapia de choque, el primer curt del malagueny Salva Cortés, que va estudiar direcció de cinema i guió al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya).

La petita producció explica la història de Dolores (Isabel Ordaz), una dona de classe alta que es tanca junt amb el seu fill Sergio (Pablo Fortes) en una habitació d’hotel per portar a terme una missió que fa temps que prepara: aconseguir que el seu fill deixi de ser gai. La història vol ser un mirall i un fidel reflex de cert sector de la societat que segueix estancada en idees que només busquen la diferenciació entre unes persones i altres. El curt tracta aquest tema d’una manera còmica i àcida al principi. Després es torna dramàtic i cruel, ja que les situacions que ha de patir el protagonista són vexatòries, més encara si tenim en compte que estan provocades per la seva pròpia mare, una dona aferrada al passat i a les aparences.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús