La ‘boss’ ja no hi és

dijous, 19/04/2012 | Clubs, DJ, General, Música

Silvia Prada.jpg

S’acosten canvis al Cabaret Berlín. Fins ara, els dissabtes a la popular sala del carrer Bailén eren el terreny de la dissenyadora Sílvia Prada. Ella era la responsable de la festa Who’s The Boss, una sessió a la que convidava a amics com Alaska, Mario Vaquerizo o David Delfín a punxar. Algun cop també ens havia sorprès amb noms internacionals com ara Bruce LaBruce o Boy George. Però tot arriba a la seva fi. La il·lustradora, que fa temps que viu a mig camí entre Nova York i Barcelona, es queda uns quants mesos a la ciutat dels gratacels i ja no es farà càrrec de la programació del club.

Al Cabaret Berlín han reaccionat ràpid, han tirat d’agenda i ja s’han tret de la màniga unes quantes festes que prometen. La primera es fa aquest mateix dissabte i s’anomena Charlie’s Angels.

F final alta AZUL.jpg

El Charlie en qüestió és el periodista de moda i també dissenyador de sabates, Carlos Puig. Ell serà l’encarregat de posar la música en una sessió especial en la que s’acompanyarà de dos àngels ben especials: Rossy de Palma i Bibiana Fernández. La primera es troba cada dia més a gust a la cabina ja que en els últims mesos l’ha hem vist punxar als Saturgays i a la Jump!. La segona, no sabem si punxa gaire. Però aprofitarà que està uns quants mesos a Barcelona representat La gran depresión a l’Arteria Paral·lel per sortir de festa, acompanyada d’amics, en un dels locals de moda de la ciutat.

Hard Candy.jpg

Aquesta és només la primera de les noves festes que han preparat al Cabaret Berlín pels pròxims mesos. El 5 de maig també s’estrenarà Hard Candy, una nova proposta a càrrec de l’equip que munta les festes One Use Kids al Razzmatazz. Un cop al mes, Jordi Chicletol i Tvmnstr es faran amb el comandament de la sala amb l’únic objectiu de pujar la temperatura del personal. Per l’estrena comptaran amb Gio Black Peter, un party kid i artista multimèdia de Nova York que, entre d’altres coses, canta. Al següent videoclip el podeu veure en acció:


La sessió també comptarà amb la col·laboració de Tim Kruger, una dotadíssima estrella alemanya del porno que ara resideix a Barcelona i que demostrarà els seus dots com a DJ. Si voleu veure les seves altres habilitats i no esteu a la feina, podeu fer clic aquí.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús