Al maig, nou Martin’s

divendres, 30/03/2012 | Clubs, DJ, General

Martin's.png

La discoteca Martin’s és una de les històriques de l’ambient barceloní. Quan va tancar l’agost del 2010, va deixar uns quants orfes. Això ho sap algun empresari que ha decidit recuperar la marca i obrir un nou local anomenat New Disco Martin’s el pròxim mes de maig. Serà un nou club d’uns 300 m2 ubicat a tocar de la Plaça Espanya, concretament al carrer Béjar 87.

El responsable, un conegut personatge de l’ambient barceloní que de moment prefereix mantenir-se en l’anonimat, vol recuperar l’esperit de la mítica discoteca que va funcionar durant 25 anys al Passeig de Gràcia. Per això esta muntant un local que tindrà com a element estrella una àmplia cambra fosca. No serà el pròxim Berlín Dark, però sí alguna cosa similar al Nightberry. El club obrirà sis dies a la setmana fins la matinada.

En principi, tot i que el local adopta el nom del Martin’s, no té gaire més relació amb l’històric club. El que si que es vol es recuperar a alguns dels DJ habituals de la popular sala que ara tindran un nou espai on punxar els caps de setmana.

Per cert, si sou aficionats a donar voltes per cambres fosques o locals morbosos, esteu d’enhorabona. El pròxim 7 d’abril s’estrena el Trash, un local ubicat al Poble Sec que presumeix de ser el bar gai fetitxista més gran de Barcelona.

1 comentari

  • joaquin ramos

    23/05/2012 9:05

    jo vaig ser un dels ultims djs del mitic martins i a mi no m´han dit res,molta sort a jojo i equip

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús