Óssos a la japonesa

dimecres, 28/03/2012 | Clubs, DJ, General

Captura de pantalla 2012-03-28 a la(s) 17.00.35.png

Óssos i chasers de Barcelona, prepareu-vos: ha arribat aquell moment de l’any en què la ciutat s’omple d’homes voluminosos i peluts de tot el món amb ganes de fer amics. El pròxim dimecres comença la dotzena edició del Bearcelona, la trobada que organitza cada any coincidint amb la Setmana Santa l’entitat del mateix nom. Seran sis dies d’activitats que inclouen festes al Lust i a la Sala Instinto, trobades a l’Open Mind i en una piscina, un sopar de germanor o una passejada turística.

Si l’any passat els responsables del Bearcelona van escollir Mèxic i els seus guerrers emmascarats com a imatge gràfica de la festa, enguany han apostat pel dibuix d’un lluitador de sumo. “Volem fugir dels referents de la cultura nord-americana i mostrar com en molts països hi ha tradicions relacionades amb homes grassos”, ens explica un dels promotors, l’Eduard Xandri. La tendència japonesa del Bearcelona es notarà sobretot en una de les activitats més calentes del programa.

S’han organitzat quatre edicions de la Bear Sex Party que es fa un cop al mes a l’Open Mind i una serà una festa fundoshi. Un fundoshi és una peça gran de tela que es lliga al cos per formar una mena de calçotets o tanga que deixa les natges al descobert. Fins abans de la Segona Guerra Mundial, va ser la peça de roba interior per a homes més usada al Japó, però va quedar fora d’ús després del conflicte bèl·lic amb l’arribada de la nova roba interior al mercat. Busqueu vídeos a internet i veureu que la peça en qüestió té un punt homoeròtic més que evident. Tant a l’Open Mind com a la Sala Instinto, us trobareu més d’un passejant-se amb aquest petit complement que deixa el cul a l’aire.

El Bearcelona arrancarà el dimecres 4 amb una festa de benvinguda al Lust, que un any més serà un dels epicentres de la trobada. Al bar del Gaixample podreu acreditar-vos, fer la primera copa i gaudir dijous 5 i dissabte 7 del xou d’Ari i la Mega Pubilla. En aquesta edició, les festes nocturnes es traslladen a la Sala Instinto, un espai conegut pels óssos locals gràcies a l’èxit de les últimes edicions de la POPair. Allà es faran festes dijous 5, divendres 6 i dissabte 7 amb la presència de DJ com ara Albertoto i Emello. Hi trobareu dos ambients: un més techno i un altre més pop perquè hi hagi opcions per a tots els gustos i edats.

Un altre dels actes estrella serà la tradicional remullada en una piscina de Sants i un sopar amb bufet lliure al restaurant El Puma. Per tenir accés als diferents actes, us podeu fer amb diversos packs que van de 30 a 120 euros, tot i que, tal com reconeixen els organitzadors, el públic local no és gaire previsor i s’espera a comprar les entrades a última hora. Si feu una ullada al portal de referència de la comunitat óssa (bearwww.com ), veureu que hi ha més de 300 homes que ja han confirmat la seva presència. A lluir panxa!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús