La veritat de Mohamed

dimecres, 28/03/2012 | General, TV

Mohamed.jpg

Si hi hagut un programa de televisió que ens ha divertit i ha tingut impacte en les xarxes socials en els últims mesos ha estat el sorprenent espai de Cuatro ¿Quién quiere casarse con mi hijo?. Una de les trames més interessants i la que més joc va donar a la final va ser la protagonitzada pel solter gai del xou, Luis Ángel. Al final, l’empresari, traït pels seus dos pretendents, va optar per guiar-se per les preferències de la seva mare i va escollir a Mohamed Chellaf. Voleu saber si la seva relació va anar a més? Li hem preguntat al mateix Mohamed, un treballador social de 23 anys que també exerceix com a model i relacions públiques d’Ohm, una de les discoteques més populars de Madrid. Ens sap greu avançar que, finalment, l’amor no va triomfar.

Ets encara la parella de Luis Ángel?

No vam arribar a ser-ho mai! El programa es va acabar de gravar el passat mes d’agost. Luis Ángel es va quedar una setmana a Madrid i jo vaig anar a un altre setmana a Bilbao. Però tots dos vam veure que buscàvem un altre cosa. Vam decidir que entre nosaltres el millor era tenir “una bonica amistat”.

 I què tal la teva relació amb la seva mare, Mari Carmen?

Doncs tinc més relació amb ella que amb ell. Som molt amics i sempre que vaig a Bilbao, la vaig a visitar. De fet, sempre em quedo a dormir a casa seva.

Què et va semblar el final del programa?

Crec que els dos finalistes, Cristoper i Juan Carlos, no ho van fer bé. Em va sorprendre molt quan em van cridar a última hora per participar en l’últim programa. Tots sabíem que al Luis Ángel li agradava molt el Juan Carlos.

A la final, i després de la traïció, Luis Ángel va dir que creia que l’amor homosexual no existeix. Tu què creus?

Jo crec en l’amor. Evidentment, tenir una relació i que funcioni és molt difícil. Però és complicat tant entre gais com entre hèteros. L’amor existeix i s’ha de cuidar. Jo, després del programa, l’he trobat. Ara tinc parella i sóc molt feliç. Estic amb un home meravellós.

image[1].png

Com vas apuntar-te al programa?

Em van avisar de l’organització de Mr. Gay España (Mohamed va ser Mr. Gay Ceuta el 2010). Em van dir que hi havia un càsting per un reality show i vaig pensar que podia ser divertit. Vaig passar totes les fases fins que vam quedar els 12 candidats que vam començar. No pensava que això tingués la cobertura que ha tingut. Vaig pensar que seria una experiència més i que, mira, potser coneixia algú interessant… Això mai se sap!

Hi ha molt guió?

Gens! Mai ens han dit que havíem de dir o com ens havíem de comportar.

 A la mare de Luis Ángel li va impactar molt la teva història. Als 19 anys la teva família et va fer fora de casa quan els vas dir que eres homosexual. Has recuperat el contacte amb ells?

A dia d’avui continuo sense tenir en contacte amb ningú. I després de sortir a la tele, encara menys. No crec que hi hagi cap reconciliació. Jo no els puc fer canviar d’opinió. Ells no entenen que jo sigui gai i jo he de seguir amb la meva vida. En el seu moment va ser molt dur. Jo anava a la universitat i vaig haver de començar a treballar per pagar-me la carrera. El primer any, va ser horrible. Però ara tot em va bé.

Quan els hi vas explicar, t’imaginaves les conseqüències?

Sabia que podia passar el que va passar. Però no em penedeixo. Ho tornaria a fer. Si tornes a néixer, tornaria a escollir ser gai i musulmà. M’agrada com sóc. El problema no és meu.

No hi ha molts musulmans que s’atreveixen sortir de l’armari. T’ha suposat molts problemes?

Molts. No puc anar a Ceuta, la meva ciutat natal. Allà hi ha moltes persones en contra de l’homosexualitat i em poden fer qualsevol cosa. Fa quatre anys que no hi vaig.

Sorprèn que tot i aquesta bel·ligerància, et vas presentar al concurs de Mr. Gay Ceuta.

De fet, el concurs no es va fer allà. Em vaig presentar a Madrid. Va coincidir que hi havia un altre noi d’allà i a l’organització li va semblar bé entregar aquest títol. Però la gala es va fer a Madrid.

mr_gay_ceuta_2010_quien_quiere_casarse_cuatro[7].gif

I què tal l’experiència?

Molt bona. Vaig conèixer a molta gent i se m’han obert moltes portes. Li recomano a tothom que s’apunti!

Què fas en l’actualitat?

He estudiat treball social i estic fent les pràctiques. Espero començar a treballar aviat. Mentrestant, faig de relacions públiques a l’Ohm i intento aprofitar les oportunitats que em surten per anar vivint pel meu compte.

Estas content amb l’impacte del programa?

Estic molt orgullós. I molt agraït a tothom. He rebut molts missatges agradables i m’he sentit molt recolzat. El programa m’ha ajudat molt anímicament. Estic molt content.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús