El dret a estimar

divendres, 23/03/2012 | Cinema, General

right2love.jpg

L’Associació de Famílies Lesbianes i Gais (FLG) presenta aquest diumenge a Barcelona Right2Love, un documental que fa un retrat intimista i personal del dia a dia de set famílies lesbianes, gais i transsexuals europees. Pares i mares que relaten com viuen, com senten i com tenen cura dels seus fills, mentre lluiten perquè els seus drets familiars siguin reconeguts en els seus respectius països. Aquí podeu veure el tràiler:


L’entitat ha encarregat aquesta pel·lícula de cara a la 2a Trobada Europea de Famílies LGTB que es celebrarà a Lloret de Mar del 28 d’abril a l’1 de maig. L’objectiu del documental i de la trobada es donar visibilitat a aquestes famílies i intentar solucionar la greu discriminació que pateixen en els països on encara manca una legislació que els reconegui i empari.

Right2Love es podrà veure diumenge 25 de març a les 12 h a l’auditori AXA Winterthur de Barcelona. L’acte estarà presidit per la regidora de família de l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni. També intervindrà la presidenta de la FLG, Elisabet Vendrell.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús