Girl Gone Wild, el videoclip

dimecres, 21/03/2012 | General, Música

girl gone.jpg

Falten pocs dies perquè surti a la venda de forma oficial MDNA, el nou i esperat disc de Madonna. I la màquina de generar notícies de l’ambició rossa no descansa. Aquest dimecres hem pogut veure el videoclip del nou senzill, Girl Gone Wild.


El clip està dirigit pels fotògrafs responsables de les sessions de fotos de l’àlbum, Mert & Marcus, i el resultat no és gens espectacular. Són gairebé quatre minuts de imatges en blanc i negre que -això sí- li han sortit molt homoeròtiques. Hi ha homes refregant-se el paquet, molts abdominals i músculs. Hi apareix el model espanyol Jon Kortajarena i el molt guapo Rob Evans. Però si algú destaca és Kazaky, un grup de ballarins d’Ucraïna que reconeixereu pel seus tacons i el seu aspecte androgin. La banda va néixer el 2010 i de seguida es va donar a conèixer gràcies als seus vídeos penjats a YouTube que sumen milions de visites. Madonna, sempre a l’última, li han semblat tan interessants com per posar-se a ballar amb ells. Aquí els podeu veure en un vídeo abans del seu salt definitiu a la fama:


Després de veure el videoclip, continuo pensant que la cançó és força decepcionant. Al disc hi ha temes molt més interessants i que segur que ballarem més com I’m Addicted o Gang Bang. Això sí, tal i com comentava en un tuit, em nego a escoltar-les més fins que no es filtrin en bona qualitat. La pròxima vegada que algú filtri un disc tan esperat com aquest, si us plau, que apagui el Skype.

3 comentaris

 • Baronesa Arabella Nosferati

  22/03/2012 18:48

  Es Madonna 100% en todo caso….. y me temo que lo escucharemos hasta la saciedad darrrrlings, porque además este single es muy bailable…. Mmmm…. Muuaak & Ñam Ñam Ñam

 • Josep Maria Sarri

  23/03/2012 16:13

  Però la cançó t’agrada? Has escoltat el disc?

 • Baronesa Arabella Nosferati

  26/03/2012 11:53

  Darrrrrrling! Sí que m’agrada, ay sí!!! Y otras canciones también, aunque es un déja vu auditivo para mí, es Madonna imitando, copiando, parodiando pero reivindicando a la vez a la más auténtica Madonna… Espero escoltar el disc sencer aviat… Muaks & Ñammmmmmm

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús