El so de les fletxes

divendres, 9/03/2012 | Clubs, General

The Sound of Arrows.jpg

Aquest és un molt bon cap de setmana pels amants del pop electrònic. A Barcelona hi ha concerts de M83, Klaus & Kinski i The Sound of Arrows.

Pel primer, el de M83, no queden entrades. Així que si no vau ser previsors, avui no podreu veure en directe el projecte del francès establert a Los Angeles Anthony Gonzalez. Però no desespereu. Tornaran al Primavera Sound.

El segons, els murcians Klaus & Kinski, presentaran en directe demà dissabte el seu tercer àlbum, Herreros y fatigas (2012) a La [2]. Val la pena descobrir-los si encara no els coneixeu.

De les tres propostes em quedo, però, amb The Sound of Arrows. Aquest duet suec va firmar un dels meus discos favorits de l’any passat i tinc moltes ganes de veure com sonen en directe. Hi ha qui els compara amb els Pet Shop Boys (tot i que ells diuen que no els escolten), però si els demanen el nom d’un idol dels 80 es queden amb OMD. També a la sala petita de l’Apolo presentaran el seu debut en un segell important, l’excel·lent Voyage (2011). No us els perdeu!


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús