Tango per a tots

dijous, 23/02/2012 | General, Moda

tango queer.jpg

Des de fa un temps, cada cop és més habitual en moltes ciutats del món la pràctica de l’anomenat tango queer. Aquest tipus de tango és el que ballen dues persones del mateix sexe, és a dir, dos homes o dues dones, o dues persones del mateix sexe però amb els papers invertits.

Tot i que a Barcelona s’han fet i han existit grups de balls de saló same sex, aquest dissabte 25 s’estrena La Garúa, el primer club de tango queer de Barcelona.

Els promotors d’aquest tipus de ball demanen oblidar-se dels codis hetero-normatius i obrir la possibilitat d’escollir lliurement el rol que un desitja ocupar, de la mateixa manera que el sexe de la seva parella de ball.

Tots aquells que vulgueu començar a introduir-vos en el món del tango amb llibertat de rols, teniu una oportunitat aquest dissabte. La Garúa farà una classe introductòria i gratuïta al carrer Congost 16, al barri de Gràcia de Barcelona.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús