Pits a l’aire

dimecres, 22/02/2012 | Clubs, DJ, General

SS1.jpeg

A les noies de Super Vixens els agraden els pits. Inspirades en l’esperit de Russ Meyer, van decidir muntar el 2010 una festa desinhibida i una mica viscosa, amb lluitadores seminues rebolcant-se en una piscina de fang. Des d’aleshores, han celebrat nou edicions en diverses sales. Aquest dissabte celebren la desena i tiren la casa per la finestra. Us donem vuit motius pels quals no us heu de perdre una sessió que per una nit es transforma en un petit cabaret.

1. La mestra de cerimònies. L’estrella convidada és una de les seves muses, la sensacional Susana Reche. La coneguda stripper i primera vedet de Fangoria ha estat portada de Playboy i Interviú. Al Music Hall protagonitzarà un suggeridor espectacle i exercirà de conductora de la gala l’estrella d’El Molino Merche Guevara.

2. El fang. El moment estel·lar de la Super Vixens és la lluita en una piscina de fang. Quan van començar, els costava fabricar l’argila on s’havien de rebolcar i més d’una va acabar amb rascades que fan mal. Però ara ja tot llisca com ha de lliscar. Us esquitxaran.

3. Les gladiadores. La llista de gladiadores de noms suggeridors comença a ser llarga: Tocinita Boom Boom, Bimbo K.O. o Pezones Lejanos. Dissabte, les protagonistes seran María Magdatetas i Lisa Tits.

4. La DJ. L’alma mater de les Super Vixens és la DJ i actriu Laura Put. L’actriu de la websèrie El Piso i resident de Razzmatazz és una experta en dance dels 80 i 90 i serà l’encarregada de fer-vos ballar entre sorpresa i sorpresa.


5. La sala. Des dels seus inicis, la Super Vixens és una sessió itinerant. S’ha fet al 242 Studio o al BeGood. Aquest cop avança l’horari i es trasllada al soterrani del City Hall, un espai que conserva l’estructura pròpia d’un teatre i que escau molt bé a una festa així, que va començar amb lluites a la rebotiga d’una petita sala gairebé de forma clandestina.

6. El públic. Tot i que és una festa lèsbica, les etiquetes no importen. Hi trobareu de tot.

7. Els regals. Amb una mica de sort, no marxareu amb les mans buides. Es faran sortejos de boles xineses i vibradors.

8. Les sorpreses. Hi pot passar de tot. Atents a les visites inesperades. Pareu l’orella i preneu nota de les pròximes edicions. El 30 de març tornaran al BeGood i el 30 d’abril protagonitzaran una sessió al Razz després de l’actuació d’una de les icones de la seva adolescència: ni més ni menys que la mítica Sabrina.

sabrina.jpg

2 comentaris

  • Baronesa Arabella Nosferati

    24/02/2012 17:47

    Qué bellas mujeres son Susana Reche y Sabrina Salerno, oh sí!!! Tienen una belleza diferente a la mía, por supuesto pero hay que reconocérselo. Me encantan ambas, oh yeah!!!!

  • Josep Maria Sarri

    09/03/2012 14:34

    Baronesa, qué ganas de ver una foto suya! ;)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús