Per la memòria històrica

dilluns, 20/02/2012 | General

7-transvestites.jpg

Aquest dimarts 21 de febrer el Grup d’Amics Gais (GAG) organitza una interessant jornada sobre la recuperació de la memòria històrica de la comunitat homosexual i transsexual a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. El programa de la intensa jornada inclou xerrades, debats i projeccions de documentals. El podeu consultar aquí.

Al mateix espai on es faran les conferències s’inaugurarà dimecres una exposició titulada El Dorado, una mostra que recull una sèrie de fets bàsics del moviment de lesbianes, gais i transsexuals, durant els anys que es va consolidar, del 1930 al 1980. La mostra -organitzada també pel GAG- pretén contribuir a la recuperació de la memòria històrica de la comunitat homosexual i transsexual

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús