El Carnaval del CGB

dijous, 16/02/2012 | DJ, General, Música

120217 - Cartel Carnaval.jpg

Un dels Carnavals més tradicionals i populars de la capital catalana és el que organitza el Col·lectiu Gai de Barcelona (CGB). Aquest any es fa en dos locals a la vegada, el Dietrich i l’Átame, el divendres 17.

El Carnestoltes del CGB va néixer el 1979. “Aleshores, aquesta festa era una de les poques maneres d’expressar la sexualitat i on dos homes es podien morrejar enmig de la pista amb certa immunitat. Ara que tot sembla normal, està bé recordar-ho”, ens explica un dels seus organitzadors, el Gaspar Ramón.

Des de sempre, en aquest Carnaval es reivindica la ploma. Segons els responsables, s’ha de fer veure a la societat que els gais existeixen i que està bé ser diferent i que millor que fer-ho per Carnaval, perquè al menys un cop a l’any la ploma sigui “la reina de la festa. Que vegi tothom que la ploma no és tan sols una manera de muntar l’escàndol si no també una forma de vida”.

Enguany, l’encarregat de fer-vos ballar serà DJ The Chanclettes, és a dir, Josep Maria Portavella. Per cert, no us perdeu l’entrevista que li han fet en una web molt interessant, Amor a l’art. La podeu llegir aquí.

2 comentaris

  • Víctor Fernández Clares

    16/02/2012 15:07

    Moltes gràcies per recomanar l’entrevista d’www.amoralart.cat! ;)

  • Josep Maria Sarri

    16/02/2012 15:11

    De res! M’agrada molt el projecte. Felicitats!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús